No to ja też palstykowym DRUCH'em.Jak dziś pamiętam to pierwsze zdjęcie mojego konkurenta do głównej narzeczonej w Parku Sienkiewicza .... Kurde co to miało za kontrast. Poźniej SMIENA i Duży mieszek ZAISS ICON 6x9. Do tej pory leży w szafie
![]()
No to ja też palstykowym DRUCH'em.Jak dziś pamiętam to pierwsze zdjęcie mojego konkurenta do głównej narzeczonej w Parku Sienkiewicza .... Kurde co to miało za kontrast. Poźniej SMIENA i Duży mieszek ZAISS ICON 6x9. Do tej pory leży w szafie
![]()
Hmmmm, ja chyba podpadne jak powiem ze pierwszym aparatem jakim zrobilem zdjecie to byla jakas malpka "noname", pozniej dluuuugo nic (nie rozumialem po co robic zdjecia), ale przyszly wakacje, wiedzialem ze bede musial zrobic sporo zdjec, krotka kalkulacja i tak pojawil sie u mnie Oly C-120, to on mnie wciagnal i sie zaczelo, ojej, naprawde sie zaczelo![]()
A ja dopiero gdzieś w połowie studiów (2000) dorobiłem się pierwszej kliszowej głupawki, Kodaka chyba. 2002 - Fuji 2600Z, 2003 - G5, 2004 - 10D no i 2005 - 20D. W 2006 mam zamiar utrzymać tendencję wzrostową![]()
Witam
U mnie historia raczej krótka, ale...
Zaczęło się od Smieny, niestety nie pamiętam już modelu. Zamierzchłe czasy.
Potem troszkę przerwy i pojawił się Zenit E z jakimś krótkim obiektywem oraz
"tele"Jupiter 135mm. Ale była jazda. Potem znów przerwa, ale tym razem
niestety dużo dłuższa.
Kilka lat temu pojawił się Oly C220Z i znów coś drgnęło.
Od ponad miesiąca 350d![]()
Ostatnio edytowane przez dgi ; 09-06-2005 o 22:37
350D + KIT| BG-E3 | Tamron f2.8/28-75mm | Pentor f2.8/135mm | Porst f1.8/50mm
http://photo.dario-g.com
Kiedyś Zenitem, ale tak raczej na wakacjach do pierwszej klasy LO, potem również tylko w czasie wakacji Olympus IS-200. Od 2004 do 2005 Fuji S3000 (od tego aparatu zacząłem się bardziej interesować fotografią - szczególnie makro), obecnie 300d :smile:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
W tym systemie to juz Ci duzo nie zostalo... Planujesz zmiane?Zamieszczone przez muflon
![]()
...
Co, ja nie zmienię?Zamieszczone przez KuchateK
Albo zacznę zbierać stałki - do 1200L droga daleka
![]()
Zawsze można kompletować kilka systemów równolegle![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
E tam muflon pewnie w jedynki pójdzie. Taki 1D Mark II to całkiem fajna pstrykawka.