Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [pjolo] Tornado

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

Nadjechałem na zjazd z A4 jakieś 30s po przejściu tego czegoś. Nigdy nie odważył bym się zrobić wtedy zdjęcia. A te fotki, które publikujecie, nie oddają nawet 5% tej grozy. Prowokują nawet do takich postaw jak rob76.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1jac Zobacz posta
    Nadjechałem na zjazd z A4 jakieś 30s po przejściu tego czegoś. Nigdy nie odważył bym się zrobić wtedy zdjęcia. A te fotki, które publikujecie, nie oddają nawet 5% tej grozy. Prowokują nawet do takich postaw jak rob76.
    Dlaczego nie odważył byś się robić wtedy zdjęć ? Co do Twojego ostatniego zdania, uważam, że to duża nadinterpretacja. W tym czasie zdjęcia robiło wielu fotografów zawodowych i amatorów. Uważasz, że takie zdjęcia tylko "prowokują" do egoistycznych zachowań ? Ma się Twoim zdaniem nie wykonywać tego typu zdjęć ? A co z fotografią wojenną ? To dopiero jest "prowokacja" .

A co do zdjęć tutaj zaprezentowanych. Nawet jeśli nie oddają do końca faktycznej grozy i tragedii to chyba należy się jakiś szacunek osobom, które miały odwagę jednak fotografować. Tym bardziej, że na tym forum publikują głównie fotoamatorzy.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1jac Zobacz posta
    Jak nie fotografować ?? to skąd swiat by wiedział co gdzie sie dzieje i komu trzeba pomóc ?? Jak to powiedzial Nachtwey "niekażdy może tam być dlatego fotografowie tam są"

Uprawnienia umieszczania postów