znaczy co? widac w koncu ze maja skrzydla?Zamieszczone przez muflon
![]()
![]()
![]()
znaczy co? widac w koncu ze maja skrzydla?Zamieszczone przez muflon
![]()
![]()
![]()
Bo skleroza nie boliZamieszczone przez Czacha
Mowilem Ci ze juz masz lata doswiadczeniaNiektorym trzeba na srodku...
![]()
...
To niech te wasze fukncje wprowadza... ale w 3000 DNie wyobrazam se oszpecenia serii 1D badz 3D takim *badziewiem
--
* - Iv
Nie - ale w końcu mogę pstrykać dokładnie takie kadry jak chcę - czyli np. samolot odrywający się w środku pasa będąc na jego końcu. Albo gęby gapiące sie przez okienkaZamieszczone przez Czacha
Po prostu jest super. Dopiero teraz widzę ile mi tego długiego końca brakowało w 70-200.
No to kiedy mozemy sie spodziewac nowych zdjec w Twojej galerii ??Zamieszczone przez muflon
Ech, jakoś nie mam "fever" na wrzucanie akurat samolotów - a to co jest teraz w temacie spottingu to są jakieś stare gnioty, robione chyba jeszcze 28-135. Ale powoli się przymierzamZamieszczone przez Polaco
No i w końcu może coś na airliners.net spróbuję wrzucić...
muflon, ale ty to jestes jakis terrorysta, co? tak te samoloty focisz i focisz..![]()
Nie, to takie małe zboczenie - pewnie równie dziwne jak focenie starych ludzi palących papierosy ;-)Zamieszczone przez Czacha
co ty z tymi papierosami?nie mam takiego zdjecia w portfolio
tzn z fajkami sa ze 3 foty.. ale bo ja wiem czy oni tacy starzy?
a pali to tylko jeden.. :rolleyes:
tak czy siak - fajnie podsumowales moje zdjecia![]()
![]()
![]()
dzieki![]()
Akurat nie do końca. 1/60 @ 300mm bez ISa to zazwyczaj poruszona fotka. Przy lądowaniu może i trzeba tego użyć, bo to jedyne wyjście, ale w powietrzu już 1/500 albo krócej, żeby nie poruszyć. Oczywiście żaden tryb tego nie załatwia, ale to miał być przykład na szybko zmienne warunki (jeden samolot staruje, pięć wywija akrobacje a siódmy właśnie zderza się z drzewemZamieszczone przez Czacha
)
Oczywiście, że do wszystkiego wystarczy manual, tylko po co? Gdy można życie sobie ułatwić, to trzeba. To nie oznacza od razu końca myślenia.Zamieszczone przez Czacha