Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: Canon 450d - PROSZE pomozcie w wyborze szkla :)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MagdaS Zobacz posta
    wow ! Nie bylo mnie troszke a tutaj taka dyskusja jakiej sie nie spodziewałam za co wam bardzo dziekuje - nikt nie krzyczy ze takich pytan byly tysiace, nikt nie odsyla do archiwum czy testow (i dobrze bo to mam za soba), wiec na wstepie juz mi sie tutaj podoba.
    A widzisz.. bo my jesteśmy od burzy mózgów i dyskusji, a bezposrednio zainteresowanym podsyłamy tylko gotowce, żeby nie musieli sie meczyć.. Ale ile przez to tracą emocji!;-) w sumie te szkła są bardzo popularne i zbieraja same dobre opinie, przez co sam się wdałem w dyskusje i paru ciekawych rzeczy się dowiedziałem.. Tym raziem się jednak nie rozpisze na 30 akapitów jak zwykle, bo zasnąłbym przed klawiaturą, ewentualnie jutro cos podpowiem jak nieco otrzeźwieje. to tak na dobranoc;-)

PS: Nikt nie krzyczy, bo jesze żadnego moderatora tu nie było;-)
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 07-09-2008 o 23:36
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uprawnienia umieszczania postów