witam sam posiadam 450 i dla mojego amatorskiego focenia zupelnie wystarczy. nie wiem dlaczego wszyscy tak kochaja 40 ale jesli chodzi o zakup nowego to roznica to pare ladnych stowek miedzy samymi body.
zostalo ci niewiele czasu na zakup szkielek ale to kitowe szkielko nie jest zle a pozniej mozesz cos dokupic bez pospiechu.....
jesli jednak nalegasz ja polecalbym canona 70-300mm f/4-5,6 IS kosztuje troche ale jest cool
wiatm
masz racje co do body...450 calkiem niezle dla amatorskiego focenia starczy.....
roznica miedzy body 40 a 450 w sklepie to ladnych kilka stowek tak wiec warto sie skupic na szkielku.....
ja polecam canona 70-300mm f/4-5,6 IS troche kosztuje ale ma to co potrzebujesz....
a na dodatek to przy amatorszczyznie to szukaj raczej czegos z is-em bo mozesz pozniej byc lekko rozczarowany....
wiatm
masz racje co do body...450 calkiem niezle dla amatorskiego focenia starczy.....
roznica miedzy body 40 a 450 w sklepie to ladnych kilka stowek tak wiec warto sie skupic na szkielku.....
ja polecam canona 70-300mm f/4-5,6 IS troche kosztuje ale ma to co potrzebujesz....
a na dodatek to przy amatorszczyznie to szukaj raczej czegos z is-em bo mozesz pozniej byc lekko rozczarowany....