Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Po co zadawał pytania świadczące o pogardzie dla instrukcji obsługi i jednoczesnie chwalił się nowym nabytkiem? Mnie też to irytuje, jak ktoś kupuje nowy sprzęt bez zastanowienia, nie opanowując nawet w podstawach poprzedniego i nie interesuje mnie, czy zaczyna od 5D, czy od 350D. Jak by na to nie patrzeć jest to forma lekceważenia innych forumowiczów.
Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
fret, tylko zauwaz iz czasem mozna przeczytac instrukcje dwa, trzy razy i nadal nie umiec wskazowek/informacji tam zawartych zastosowac w praktyce.
Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Uważam, ale uważam też, że nie ma sensu chwalić się nowym sprzętem póki nie opanuje się choć trochę starego. Taki elementarny sv.
Raczej nie nowym bo już jakiś czas go ma - w zasadzie prawie równolegle z 5D, a że nie pisał o nim.. no cóż.. napisał i dostał za swoje od.. hmmm.. chyba zazdrośników ?

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
Dzieje się tak gdy nie ma się pojęcia o czym się czyta a to świadczy o niewiedzy na tematy fotografii, ale to oczywiście nie jest wina tej osoby. W takich przypadkach warto pytać, bo po to jest to forum.
A co do instrukcji to właśnie tam jest nadmiar informacji opisanych w suchy sposób który mówi jak a nie dlaczego i kiedy zastosować.. i o to Waldek pytał

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
Mi chodzi o osoby, które idą na łatwiznę i zadają czasem głupie pytania bez grama zaangażowania ze swojej strony.
A co do zaangażowania to już chyba pisałem. Komu z was chciałoby się codziennie o 3 rano gonić z aparatem do lasu.. Waldek ma więcej zaangażowania od nas wszystkich tu razem wziętych.. polecam jego wątek galeriowy i wcześniejsze posty