Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: 5D i pomiar światła

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A co ma "piernik o wiatraka". Jak by miał 1000d z kitem to rozumiem, że byłby usprawiedliwiony ale skoro ma L-ki i drogie body to można po kimś jeździć. To jest dla mnie szok, a nie to że nie przeczytał instrukcji .

Btw. Ja też chyba żadnej nie przeczytałem. I żyję.
    A ja czytałem, też żyję i nie wstydzę się, ze czytałem nawet kilka razy.
    Nie byłby usprawiedliwiony, bo na pytania, które zadaje odpowiedzi są w instrukcji - zresztą nie wiesz, bo nie czytałeś .
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    A ja czytałem, też żyję i nie wstydzę się, ze czytałem nawet kilka razy.
    Nie byłby usprawiedliwiony, bo na pytania, które zadaje odpowiedzi są w instrukcji - zresztą nie wiesz, bo nie czytałeś .
    Wiesz ja nie czytam, bo nie mam czasu i nie ma też takiej potrzeby 8). A gość ma prawo zadać pytania jakie mu się podoba. Kwestią odpowiadających jest to tylko czy najwyżej grzecznie mu zasugerują sposób wyjścia z sytuacji (np. lekturę tej nieszczęsnej instrukcji) czy będą się przyp.... do gościa, że jakie to ma sprzęta, a nawet instrukcji nie przeczytał. Pomijam już zaglądanie do cudzej kieszeni napawając mnie wręcz obrzydzeniem.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów