Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: [Selena] Reportaż nieco subiektywny

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za odwiedziny (niektórym ponowne :wink i komentarze.

ARN oczywiście masz rację, to motylarnia w Wiedniu :http://www.schmetterlinghaus.at/
    A pamiętając Twoje zimowe doświadczenia w tym temacie, zdjęcia na zewnątrz robiłam dopiero po wyjściu z motylarni.

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Nie lada sztuka w ten sposób opowiedzieć historię. Motyle jako główni bohaterowie... Ani się z nimi dogadać, poprosić o odpowiednią pozę. Ciekawy jestem co było pierwsze ? Pomysł na opowieść, czy zdjęcia ?

Pozdrawiam Autorkę
    Dziękuję Ci :smile:. Czasami lepiej jak fotografowani nie mówią za dużo, cisza też bywa wymowna. Wystarczy trochę (więcej :wink cierpliwości.
    Co było pierwsze ?
    Zdjęcia w lipcu ubiegłego roku podsunęły pomysł, później jeszcze kolejna wizyta i dopiero ostatnia (zimowa) pozwoliła zamknąć temat. Jeszcze nie jest to w 100% dopracowane, ale może kiedyś się uda...
    A najtrudniej było wybrać z kilkudziesięciu(set) te kilka najbardziej pasujących do tematu.

Pozdrawiam:smile:

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Przejrzałem od początku do końca i jestem pod wielkim wrażeniem kolorów i światełka.

Zastanawiałaś się kiedykolwiek nad innym kadrowaniem? Sam większość zdjęć kadruję podobnie jak ty - pod potrzeby odbitek. Publikując zdjęcia może jednak warto czasem je ciachnąć trochę bardziej zdecydowanie, nie trzymając się tak sztywno proporcji kadru? Nie jest to oczywiście zarzut, bo i tak zazdroszczę umiejętności i sam chciałbym móc pochwalić się takimi zdjęciami.
    Bardzo dziękuję, miło mi niezmiernie :smile:

Pewnie, że się zastanawiałam. Często tak robię ze zdjęciami portretowymi...

Zmowa jakaś, czy co ? :wink:
    Nie dalej jak kilka dni temu rozmawialiśmy ze znajomym właśnie na temat kadrowania i ... wnioski były takie same: nie trzymać się zasad !!! :smile:

Nie ma co zazdrościć, wiosna tuż, tuż - więc w plener :smile:
    Ostatnio edytowane przez Selena ; 04-03-2009 o 12:20

Uprawnienia umieszczania postów