Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [dareg3d] portret, mój pierwszy raz:)

Dopiero zaczyna Awatar dareg3d

Domyślnie [dareg3d] portret, mój pierwszy raz:)

Witam, do niedawna fociłem tylko landszafty, portretu dopiero się uczę, więc liczę na waszą pomoc. Wszelkie wskazówki dla mnie i modelki mile widziane
    pozdrawiam

1.

2.

3.

4.

5.

ps. exify zachowane
    ════MARTINI════
    ███████████████████
    ════PORSCHE════

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Jak dla mnie nr.3

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

hihi przyjdzie którys kolega od miclesa i zacznie narzekaż że modelka stopy powinna umyć

to tak w ramach żartu
    a na serio ja osobiście zazdroszczę pomysłu na zdjęcie. Niby są banalne ale twoje perspektywy dodają smaku Jakieś tam niedoróbki pewnie i znajdą panowie. Ja natomiast byłabym bardzo za 1 gdyby modelka nie patrzyła się w górę, nie trzymała rąk na głowie wciskając ją w szyję a na przykład gdyby rozpostarła ramiona i może kręciła się dookoła?

No i mam wrażenie, że ostrość wylądowała gdzieś na ramieniu, tudzież sukience a powinna albo na twarzy albo i na twarzy i na sukience i ręce no chyba że się wrtysm bawisz
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

hihi przyjdzie którys kolega od miclesa i zacznie narzekaż że modelka stopy powinna umyć
    Tym razem więcej narzekania:P
    A więc zaczynając, stwierdzam, że na wszystkie zdjęcia jakoś dziwnie ostrzone:/Chciałem coś miłego napisać, ale jakoś nie potrafię o tych zdjęciach wiele dobrego powiedzieć. 5 jest najlepsza moim zdaniem, a tak to muszę Ci przyznać, że jesteś chyba najlepszym Bobem Budowniczym na forum. W 4 kolano chciałeś jej usunąć. A na szyi schody W 3 chyba jest druga najlepsza, ale ceglana, zwyczajna. 2. to co jej na szyi wyrasta to mnie przerasta. 1. Część ręki koło pachy jest invisible, nie wiem czemu ten zabieg służył. Sorry, ale brak ostrości i brak podstawowej wiedzy na temat obróbki zdjęć ( nie umiesz, naucz się potem rób ) mnie osobiście tak razi, że kolejny mój komentarz musi być dotkliwy.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja jestem uczen wiec nie nede komentowal ;-)
    Mam jedno pytanie co do zdjecia nr.3 czy ten slup przypadkiem nie przeszkadza ? Czy nie on sciaga wieksza uwaga jak modelka ?
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Dopiero zaczyna Awatar dareg3d

Domyślnie

cieszę się, że komuś się podoba;]
    kucza21 dzięki za krytykę, teraz będę większą uwagę przywiązywał do detali.
    pozdrawiam
    ════MARTINI════
    ███████████████████
    ════PORSCHE════

grancik
    Guest

Domyślnie

Dla mnie najlepsze 4,5.

Domyślnie

3,5 i 4 Darku.

4. Za fajne wyalienowanie modeli od reszty to bardzo mi sie podoba !!

5,wiem ze to boli,ale z tego co walczylem z portretami walrot ponizyc sie jescze nizej...polozyc choc troche GO na schodach....tak,bez GO na schodach troche modelka traci na uwadze widza....to tak na 1 rzut oka....w ogole... na 2 przypomina mi kogos modelka

Bywalec Awatar corass
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

4 rządzi!
    10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.

85sunrise.com

Uprawnienia umieszczania postów