Może stworzyć jakieś podforum, na wątki kompletnie nie związane z fotografią.
Może stworzyć jakieś podforum, na wątki kompletnie nie związane z fotografią.
Przeciez od tego wlasnie jest Hydepark ...w sumie to nie rozumiem oburzenia - w tym dziale ten topic nikomu nie wadziZamieszczone przez Nemeo
![]()
jest conajmniej 100,000 forow na tematy nie zwiazane z fotografia..
Masz rację ale z drugiej strony takich wątków "o gotowaniu" nie da się uniknąć i zawsze będą się pojawiać.
wydaje mi sie, ze ten topic ma wiecej wspolnego z fotografia niz topici w stylu: chinka chiku chiku linka, kilka watkow WITAM! itp... ;-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Zrozum ze robienie czegokolwiek na podstawie jedynie tego tekstu to zwykle pieniactwo. Znasz argumenty drugiej strony? Wiesz po co chca to dziadostwo budowac? Ja nie wiem, no to jak mam zabierac glos nie znajac argumentow obydwu stron?Zamieszczone przez aqua
Niestety ale wszyscy "pseudoekolodzy" robia niestety wiele zlego i zrazaja do sprawy ochrony srodowiska normalnych ludzi.
Przyklad - prosze bardzo. "nie zgadzamy sie na poprowadzenie ostatniego kawalka drogi zamykajacego obwodnice dookola Krakowa bo zniszczy to wazne tereny zielone" OK i w efekcie budowa wstrzymana na jakis czas a caly tranzyt leci przez srodek Krakowa pod oknami ludzi tam mieszkajacych.
Ostatnio edytowane przez CYNIG ; 09-06-2005 o 09:13
Zamykam zanim się zacznie kolejna pyskówka bez związku z tematyką i zaśmiecająca archiwum.