Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: 430EX vs 550EX vs zamienniki

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar ci-nek

Domyślnie

Macieju- zgodze się z Tobą, ale takie sytuacje zdarzają mi sie na prawdę sporadycznie. Głównie cykam w mniej ekstremalnych warunkach, ale owszem myślałem o tego typu zdjeciach, pewnie jak każdy zainspirowany stronką strobist. z dużymi sufitami radzę sobie białą kartką przyczepianą... to co prawda inna plastyka, ale niech ten sufit bedzie i na standardowym 2.5 metra... to nic tu nei pomoże jeżeli jest CZARNY
    sigma niestety to juz koszt rzędu prawie 900zł wiec odpada, ale dzieki za sugestię.
    co jeszcze do ceny to canona widziałem za 530 i był w bardzo dobrym stanie, no a metz 685 + koszty wysyłki - jeżeli już mamy liczyc tak grosz to grosza to bedzie wiecej niz 100 róznicy... ale zaciekawiłeś mnei tym metzem..... hmmm
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dodatkowo wyczytałem ciekawą rzecz a propos metza, ze blokada położenia pozycji palnika nei jest dostatecznie mocna, by utrzymać na przykład wymysły Garyego Fonga (o czego zastosowaniu myślałem).... to bardzo duży minus imho.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Macieju korzystałeś z jakichs dyfuzorów zeby wypowiedziec sie na ten temat?
    Ostatnio edytowane przez ci-nek ; 13-08-2008 o 10:47 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów