Ja tez jestem z Gniezna wiec o ile bede na miejscu chetnie sie zjawie na plenerku. Pzdr!
Ja tez jestem z Gniezna wiec o ile bede na miejscu chetnie sie zjawie na plenerku. Pzdr!
ja bym była chętna, żeby mnie ktoś podwiózł - prawko co prawda już będzie, ale samochodu sobie nie wyczaruję...
"Deliver me from being perfect and complete"
http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl
50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro
ok, możemy sie dogadać.
ci jadący z poznania mogą wyruszyć godzinę wcześniej i - jeżeli mają pomysł na ciekawą fotę (!) - po drodze zahaczyć jeszcze o:
- skansen miniatur
- wiatraki
ale oczywiście wszystko zależy od pogody...
pozdro.,
m.
- ktoś mnie musi odebrać z dworca
bądź...
ktoś musi mi powiedzieć , tak łopatologicznie, jak dość na miejsce spotkania, jeśli uległo zmianie
ok, pociagi mam albo o 9:45, ablo o 11:38, albo o 12:03
Ostatnio edytowane przez gunia1990 ; 26-08-2008 o 11:52
I jak z tą sobotą? Spotykamy się? Nie? Dokładnie gdzie i o której?
pozdro.,
m.
też dawno nie byłem (jeszcze w czasach, gdy przejeżdżało sie przez centrum), teraz tylko obwodnicą przelatuję i zawsze myślę o foceniu katedry, szczególnie oświetlonej wieczorem.
dworca nigdy nie widziałem, ale oczywiście możemy się tam umówić, niemniej jednak myślę, że pomoc osoby miejscowej byłaby super....
jak na razie pogodynka przewiduje na sobotę całkiem ładną pogodę.
pozdro.,
m.
zdecydowałam, ze tak czy siak pojadę do tego Gniezna, bilet duzo nie kosztuje, a ostatniej soboty wakacji nie chcę spędzić w domu...