Cytat Zamieszczone przez krzysztofr Zobacz posta
Jest kilka opcji:
- dla ambitnych - uczysz się xhtml/css/php/sql i piszesz stronę od zera, według własnych potrzeb
- dla wygodnych - szukasz darmowego systemu cms
- dla leniwych - znajdujesz firmę która zrobi stronę za rozsądne pieniądze
Co do wersji dla ambitnych mówię od razu. Jak nigdy nie programowales to nie dasz rady no chyba ze po pol roku nauki Szczególnie mam na myśli CSS który lubi sie zachowywać w każdej przeglądarce inaczej Mimo poprawnego użycia DOCTYPE zgodnego z W3C strony potrafią sie rozjeżdżać z różnych względów. Zreszta nie będe sie tu rozwodził nad tym ale wg mnie osoba, która nigdy tego nie robiła za bardzo nie ma sie za co brać. Chyba, że użyje photoshopa i zapisze for WEB ze slice toolem a grafike potrafi zrobic to pozniej tylko zrobic iframe i bedzie staromodna strona tabelkowa zupelnie nie dynamiczna. Wszystko co ma być choć nieco bardziej rozwinięte to już spore naklady pracy.

A co do CMSów to nei wiem nigdy nie probowałem niczego darmowego.

Dla leniwych opcja najlepsza dla osoby, ktora nie wie jak za to sie zabrać pytanie tylko co dla kogo jest rozsądną ceną ???
Napisz jakie masz wymagania co do strony jakie ma mieć funkcje, możliwości.

Ja właśnie skończyłem strone na prace mgr ale klient nie życzy sobie żebym umieszczał linki dopoki nie bedzie działać oficjalnie. Graficznie to moze nie cudo ale wymagała sporo pracowitości. Wszystko na tej stronie dziala na bazie ajaxa więc naprawde trzeba sobie zdać sprawe, że cena rośnie proporcjonalnie do wymagań i funkcjonalności A i napisałem jeszcze do tego program w c# do obsługi i to taki całkiem podstawowy Strona sluzy do sprzedaży odbitek przez www. Myślę, że mogłbym to nawet gdzieś indziej zaimplementować i sprzedać JAk sie już obronie to zrobie może wersje demo