Zobacz wyniki ankiety: Proszę oceń przydatność tego wątku.

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 105

Wątek: Profesjonalne studio/atelier step by step

Bywalec

Domyślnie

niektóre firmy w tym np. fomei ma w swojej ofercie adaptery do elinchroma na swoje modyfikatory- co nie zmienia faktu że dostępność w bowensie jest największa i najtańsza - ale to tylko tak gwoli ścisłości
    pozdrawiam
    Tomek

Coś już napisał

Domyślnie

Człowieku Sun-Box to lampy naszej produkcji, serwis i pełna obsługa, a i ważna rzecz - ciężko je zarżnąć :-D:-D
    C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gliwice/Pyskowice

Domyślnie

Znalazłem właśnie sklep internetowy z Anglii www.karlu.com, ceny na zestawy Bowensa mają rewelacyjne, szczegolnie przy płatności w funtach
    np. zestaw bowens o którym pisałem wcześniej - w Polsce po rabacie 5000 zł, a tam http://www.karlu.com/product_info.ph...oducts_id=8772 738,92 funtów x 5,2911 = 3909 zł + ok 200 zł wysyłka - 9 stów w portfelu
    Jeszcze większa oszczędność na godnym uwagi zestawie z Travel Packiem
    http://www.karlu.com/product_info.ph...oducts_id=8773
    1047,22 funtów x 5,2911 = 5540 + wysyłka 200 a u Nas po rabacie 7186 - oszczędność 1446!! - chyba się skuszę na jeden taki, będe mógł robić ciekawie oświetlone plenery
    Zaczynam się zastanawiać nad taką opcją... Kupował ktoś z Was coś z Anglii?? a może nawet z tego sklepu??

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VirusTI Zobacz posta
    Zaczynam się zastanawiać nad taką opcją... Kupował ktoś z Was coś z Anglii?? a może nawet z tego sklepu??
    Po co duplikować posty? Masz wątek o oświetleniu studyjnym to się go trzymaj a nie zakładasz nowy .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gliwice/Pyskowice

Domyślnie

Przepraszam Szefie tylko ten wątek czyta niewiele osób dlatego pomyślałem, że warto, żeby dotarli do niego inni...

A co do sklepu to znalazłem ich na angielskim ebayu: 5091 komantarzy w tym 100% pozytywnych, może naprawde warto u nich kupić to...??

Kumpel z Anglii dzwonił tam w celu potwierdzenia dostępności, nie mają na stanie ale sprowadzają do 3 dni.
    Ostatnio edytowane przez VirusTI ; 04-03-2009 o 12:51

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VirusTI Zobacz posta
    tylko ten wątek czyta niewiele osób dlatego pomyślałem
    Jesteś jasnowidzem czy masz tak szczegółowy dostęp do bazy danych i statystyk forum?
    Bez przesady.
    To że sobie ubzdurałeś że ten wątek mało osób czyta nie jest dobrą wymówką na duplikowanie i zakładanie nowego.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gliwice/Pyskowice

Domyślnie

Spokojnie, nie musi być tak ostro. To że słyniesz z ostrych wypowiedzi, wcale nie znaczy, że zawsze musisz je uskuteczniac. Przeprosiłem, wytłumaczyłem i to chyba powinno wystaczyć...

Domyślnie

Tak na marginesie wątek odwiedziło 4870 osób (do teraz), tak więc nie jest to niewiele osób A nawet sporo...
    "Wszyscyśmy z płócien
    Rembrandta:
    To tylko kwestia
    Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gliwice/Pyskowice

Domyślnie

Przemek, ja się podpiąłem pod ten temat pare dni temu, a wątek jako wątek ma już ponad pół roku i od sierpnia nic się w nim nie działo... zresztą... czy to ważne??
    Ostatnio edytowane przez VirusTI ; 04-03-2009 o 16:34

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

Moje zdanie jest takie, jeśli chcesz kupić sprzet na lata, do pracy i decydujesz sie na studio systemowe, nie kupuj chńszczyzny. Jeżeli potrzebujesz dobrej rady:
    http://www.hensel.pl/kontakt.html
    zadzwoń do Piotrka, doradzi kompleksowo. Najpoważniejsza wadą chińszczyzny jest to, że nie można z tym wyjść poza studio, nawet fomei ma do d... "generatory". Jeżeli ktoś pracował na sprzęcie profi to wie, że nawet bowens i hanshel nie jest supermarką ale ma oczywiste zalety, które wskazują to a nie inne rozwiązanie. Naprawdę szczerze polecam Ci rozmowę z Piotrem dokładnie wytłumaczy co zyskasz kupując droższego producenta i wtedy zdecydujesz. Możesz zaoszczędzić na statywach moim zdaniem czy parasolce ale lampy powinieneś kupić w dobrym systemie.
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów