MMM, tak sobie oblukałem Twoje foty na digarcie i powiem Ci szczerze, zazdroszczę. Śmigasz z tym światłem że się trudno połapać. Twoja blond modelka to już w ogóle mistrzostwo![]()
MMM, tak sobie oblukałem Twoje foty na digarcie i powiem Ci szczerze, zazdroszczę. Śmigasz z tym światłem że się trudno połapać. Twoja blond modelka to już w ogóle mistrzostwo![]()
Dziekuje Marku (MMM), ze tak bardzo mnie wszedzie promujesz - az sie zalogowalam na to forum, zeby Ci podziekowac
Natomiast co do tutoriali, moze forumowicze woleliby jednak miec owe tutoriale z pierwszej reki? W kazdym razie polecam sie
Co prawda link, ktory podal Marek odnosi sie wylacznie do ekstremalnej obrobki fotek robionych cyfrowa maupka, niemniej zawsze moge zdradzic troche detali jak wyglada moja normalna obrobka zdjec. Mysle ze jest tak prosta, ze kazdy poczatkujacy uzytkownik programu graficznego jest w stanie to zrobic w kilka minut - i co wiecej obrobka wypracowana samodzielnie - a nie kopiowana od innych fotografow
zapraszam
i pozdrawiam forumowiczow
j.qstra
Witamy, witamy w naszych skromnych progach
Myślę że chętnych na Twoje tutoriale to jest kolejka, pytanie czy nas na to stać
Jak coś to siadam w pierwszej ławce!
Odpisałem Ci już PW na Digarcie, więc myślę sprawę sobie wyjaśniliśmy :-)
Co do kopiowania, to chyba jednak żartujesz? Przecież ja nie wiem jak Ty robisz swoją obróbkę, nie zdradzałaś mi żadnych swoich metod więc uzyskany przeze mnie efekt jest tylko i wyłącznie dzięki moim własnym doświadczeniom. Stosuję go od dosyć dawna np. tu czy tutaj
i sposoby na uzyskanie go mogę dawać czy sprzedawać komu tylko chcę.
Fakt, nie powinienem podpierać się Twoim nickiem, bo wyszło tak że to dzięki Tobie chcę zarobić, ale to już mam nadzieję wyjaśniłem w PW do Ciebie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MMM ; 30-10-2008 o 00:49
a jak dla mnie to każde ze zdjęć mistrzowskie...
co tutaj wymyślać jak foty są poprostu dobre...
pozdrawiam
Bardzo fajna seria, stawiam na 3. Przeglądałem galerię na Digart... bardzo fajne zdjęcia. Pozdrawiam
Jak ja bym się chciał nauczyć takiej obróbki![]()