"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
A wracajac do tematu:
http://www.adorama.com/CA2002AFU.htm...0200&item_no=1
ps
kurcze - tam to sa ceny ;-)
Pikczer i inni:
jeśli kupujesz sprzęt z jednego konta w swoim sklepie (ty czy rodzina) i uważasz, że dałeś już konkretne pieniążki Canonowi i dealerowi to... zapytaj o rabat... może się okazać, że z 5300 zrobi się 4800
ja ostatnio zapytałem i gościu jak zobaczył account history potwierdził, że przy następnych zakupach mogę coś zaoszczędzić.