Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: 200 f/2 L juz na allegro

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    chętnych nie było...
    Po takim opisie przedmiotu jaki zamieścili to ja bym od nich nic nie kupił. Niedbalstwo i lekceważenie ludzi do kwadratu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Po takim opisie przedmiotu jaki zamieścili to ja bym od nich nic nie kupił. Niedbalstwo i lekceważenie ludzi do kwadratu.
    po co jakikolwiek opis przy takim sprzecie? ktoś kto wydaje tyle kasy wie co kupuje i nie musi czytac jakis marketingowych allegrowych bełkotów
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    po co jakikolwiek opis przy takim sprzecie? ktoś kto wydaje tyle kasy wie co kupuje i nie musi czytac jakis marketingowych allegrowych bełkotów
    To po kiego grzyba dają w ogóle taką qpę ?
    Nie musi ale takie niedbalstwo budzi mój głęboki niepokój. Ja bym tego w takiej firmie nie kupował.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To po kiego grzyba dają w ogóle taką qpę ?
    Nie musi ale takie niedbalstwo budzi mój głęboki niepokój. Ja bym tego w takiej firmie nie kupował.
    Moze po prostu nie czujesz sie dobrze w tym segmencie rynku. Jest to obiektyw rozwijany na prosby uzytkownikow odczuwajacych wielka aperture i umozliwiajacy wysoki kontrast wykonania.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    już aukcja sie skończyła

Napisz do nich, z pewnością wystawią po raz drugi.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Moze po prostu nie czujesz sie dobrze w tym segmencie rynku. Jest to obiektyw rozwijany na prosby uzytkownikow odczuwajacych wielka aperture i umozliwiajacy wysoki kontrast wykonania.
    Najwyraźniej zupełnie tego nie czuję .
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

A wracajac do tematu:

http://www.adorama.com/CA2002AFU.htm...0200&item_no=1

ps
    kurcze - tam to sa ceny ;-)

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    A wracajac do tematu:

http://www.adorama.com/CA2002AFU.htm...0200&item_no=1

ps
    kurcze - tam to sa ceny ;-)
    Pikczer i inni:

jeśli kupujesz sprzęt z jednego konta w swoim sklepie (ty czy rodzina) i uważasz, że dałeś już konkretne pieniążki Canonowi i dealerowi to... zapytaj o rabat... może się okazać, że z 5300 zrobi się 4800
    ja ostatnio zapytałem i gościu jak zobaczył account history potwierdził, że przy następnych zakupach mogę coś zaoszczędzić.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Pikczer i inni:

jeśli kupujesz sprzęt z jednego konta w swoim sklepie (ty czy rodzina) i uważasz, że dałeś już konkretne pieniążki Canonowi i dealerowi to... zapytaj o rabat... może się okazać, że z 5300 zrobi się 4800
    ja ostatnio zapytałem i gościu jak zobaczył account history potwierdził, że przy następnych zakupach mogę coś zaoszczędzić.
    Ale kiedy ja juz wszystko mam czego mi potrzeba
    A i tak nie sadze, ze na to cudo daliby zadowalajacy mnie rabat w porownaniu z US

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów