A można wiedzieć jakim szkłem robione zdjęcia? Wspaniała plastyka i bardzo ładny bokeh.
A można wiedzieć jakim szkłem robione zdjęcia? Wspaniała plastyka i bardzo ładny bokeh.
piekne masz te fotki, swietne kolorystycznie, fajnie wykorzystana mala glebia. bede tu wracal
ojjjj podoba sie podoba, wlaczylem subskrybcje
pierwsze szersze bardziej bo oddaje cala osobe i jej charakter poprzez ulozenie ciala i wogole sposob ubierania
natomiast w drugim rowniez super, jest jednak IMO jedno ale ... dla mnie kadr (moze crop) jest nieco przesuniety w dol i lewo, bardziej widzialbym cala czapke z gory i z prawej a nie widzialbym kolana ale ...
generalnie bardzo fajne zdjecia, mozesz cos napisac o tej sigmie 150mm (dobrze/zle)?
O ja! Zdjęcia są przepiękne! IMHO to jedna z najlepsiejszych galerii na canonie! Kłaniam się nisko...normalnie ochłonąć nie mogę![]()
kolejne piekne zdjecie, cala seria jest poprostu genialna. zdradzisz jak obrabiasz te fotki, a dokladniej skad sie bierze ten seledynek w cieniach? oczywiscie to tylko prosba, ktorej nie musisz spelniac, jesli nie chcesz![]()