Strona 13 z 24 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 237

Wątek: Polskie Instrukcje Do Lamp: 420ex, 430EX, 550ex, 580ex i inne

Domyślnie

sciagam firefoxem i IE i zawsze to samo

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

To jakiś obłęd jest, wydałem blisko dwa tys. na CANON MACRO RING LITE MR-14EX i nawet świstka po polsku nie dostałem.... Gdzie dzwonić i się awanturować? Lampa jest z oddziału Canon Polska, żeby nie było

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    To jakiś obłęd jest... nawet świstka po polsku nie dostałem....
    Nie Ty jeden. Ja przerabiałem to niedawno z 580'tką. Kupiona w normalnym sklepie z polskiej dystrybucji i bez polskich papierów. Na pytanie czemu padła odpowiedź: bo Canon nie daje
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Do rzecznika praw konsumenta to zgłosić? Przecież to jawne łamanie prawa i traktowanie Polaków jako ludzi drugiej kategorii !

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ABJ Zobacz posta
    sciagam firefoxem i IE i zawsze to samo
    No co ja ci poradzę... właśnie bez problemów ściągnąłem IE, Firefoxem 'zapisz jako' , Firefoxem 'Flashgot-pobierz odnośnik'. Czyli... SOA #1 .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No co ja ci poradzę... właśnie bez problemów ściągnąłem IE, Firefoxem 'zapisz jako' , Firefoxem 'Flashgot-pobierz odnośnik'. Czyli... SOA #1 .
    no widzisz a ja dziecko neostrady dopiero za 26 razem za pomoca Windows Commandera... inaczej nie szlo, ale sie udalo.
    Dziekuje za udostepnienie

Coś już napisał Awatar arapaho
    Miasto
    Swiat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Nie Ty jeden. Ja przerabiałem to niedawno z 580'tką. Kupiona w normalnym sklepie z polskiej dystrybucji i bez polskich papierów. Na pytanie czemu padła odpowiedź: bo Canon nie daje
    ... przeciez tam, w tych instrukcjach, nie pisza nie wiadomo jakim technicznym zargonem! Ile to sobie przetlumaczyc...? Wielki raban o nic tak naprawde...
    - .. -

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

O prawo, o to że angielski nie jest językiem urzędowym w tym kraju - jeszcze... O szacunek dla klienta - chcesz by Cię szanowano, to szanuj siebie sam. Niech we Francji sprzedadzą towar bez instrukcji po francusku....

cinas
    Guest

Domyślnie

arapaho a jak kupujesz samochod w salonie to sprzedawca mowi do Ciebie jak sie ustawia np. nawigację po angielsku czy moze w innym europejskim jezyku. Jakby niemiec nie dostał niemieckiej instrukcji do sprzetu poszedłby do wszystkich świetych. Tu chodzi o to ze wydajac prawie 2k PLN na cos co błyska i papieru po polsku brak jest to troche deprymujące prawda? Pozatym nie kazdy fotograf musi być "obtrzaskany" w języku angielskim niemieckim czy suahili... Dla niektórych jest to pierwszy kontakt (np. dla mnie) z takim urządzeniem i najzwyczajniej w świecie mogą czegos niewiedzieć. Pozatym canon olewa uzytkowników rządając pieniądze za instrukcje (przypomnę kosztuje 80 pln). Wysłałem maila do UOKIK i generalnie cisza niewiem moze cos sie zmieni ale narazie panstwo z tego urzędu milczą.

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie

instrukcja do Metz 58 AF-1?
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Strona 13 z 24 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów