Cytat Zamieszczone przez cinas Zobacz posta
witam. Sluchajcie pisalem w sprawie instrukcji do canon polska i firmy ktora zajmuje sie serwisem canona. Odpowiedz byla co najmniej laicka i ograniczała się do tego, że oficjalnie wydanej instrukcji do lampy speedlight 580 ex II poprostu NIE MA!!(SIC!) trzeba poczekac i -jesli takowa bedzie - zaplacic (80 PLN) za instrukcję do tych sprzętów. Dla mnie sytuacja troche chora ale wydaje mi sie ze nie mamy wyjscia. Jesli uda mi sie kupic takowa instrukcję zeskanuje i vitezowi przesle co by na serwerze umiescil. Konkludujac canon zrobil nas w balona bo instrukcja polska jest - ale de facto jej nie ma... trza czekac i placic (niestety;()
Heheh, no to udzieliles odpowiedzi na moje pytanie - dzs kupilem 580 EX II i dostalem oryginalna instrukcje plus po polsku od 580 EX. Na moje pytanie, czemu nie ma do nowego modelu sprzedawca odpowiedzial, ze "Niestety mamy tylko taką instrukcję proszę posługiwać się oryginalną i tą ponieważ różnice nie są duże."

Cale szczescie, ze z angielskim problemow nie mam , ale wole dmuchac na zimne i na wszystkie techniczne niuanse...