Zamieszczone przez Dołek
kurczaki, to PDF da się tak skompresować??? no jestem pod wrażeniem...myślałem, że z nim jak z graficznym, nic się nie da zrobić...
Zamieszczone przez Dołek
kurczaki, to PDF da się tak skompresować??? no jestem pod wrażeniem...myślałem, że z nim jak z graficznym, nic się nie da zrobić...
20Dset
maj łeb...
Sam nie wiedzialem do czssu jak nie sprobowalem.Zamieszczone przez Tytus
Skanowalem w czerni i bieli i byc moze dlatego udalo sie go tak skompresowac. A moze dlatego ze sam pdf nie byl w sobie skompresowany. Nie mam odpowiedniego softu a to co daje skaner to niewiele.
Dołek
Vitez - wielkie dzieki za udostepnienie (580ex)
Witam,
poszukuje polskiej instrukcji do lampy Sigma EF-500 DG Super. Jesli ktos moglby sie podzielic to bede bardzo wdzieczny. Moj adres dgcracker@poczta.fm
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
D.C.
Przeczytaj kilka ostatnich wypowiedzi w tym watku:Zamieszczone przez dgcracker
http://canon-board.info/showthread.php?t=4167
Tak sie sklada, ze od tego zaczalem (wyszukiwarki). Nawet napisalem do osoby, ktora informowala, ze posiada instrukcje PL do Sigmy EF-500. Niestety bez odzewu wiec napisalem odzielnego posta - temat caly czas aktualny. Jesli ktos posiada to bede wdzieczny za podeslanie.
Pozdro,
D.C.
jeśli komuś potrzeba to jakiś czas temu dostałem instrukcje to lampy METZ 32-mz3 , wiem że ciężko to upolować więc służę pomocą
niestety nie mam już tej instrukcji
Ostatnio edytowane przez Matias ; 10-01-2010 o 22:43
dziekuje Panowie za udostępnienie instrukcji do 430ex
właśnie zakupiłem lampkę:-D
Czy ktoś posiada instrukcję do Macro Ring Lite MR-14EX w wersji polskiej lub angielskiej? Mam tylko po niemiecku a ten język słabo znam.
Z góry dzięki za pomoc.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
No nie działa ta instrukcja do 580...