Nie no, wszystko okejTylko się zastanawiam, czy na tym stockowym forum jest jakiś system punktacji za wstawiane pliki
![]()
Nie no, wszystko okejTylko się zastanawiam, czy na tym stockowym forum jest jakiś system punktacji za wstawiane pliki
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie mam pojęcia o jakichkolwiek punktach - dotarłem do instrukcji po długich poszukiwaniach...pomyślałem, że można wrzucić ten link...chyba, że nie można???...
Pilnie szukami instrukcji do 270EX najlepiej PL (ostatecznie EN)![]()
Pozyskałem w wersji francuskiej, ale ten język jakoś ni cholery... Moja prośba wciąż aktualna![]()
Niestety, link do polskiej instrukcji 430exII na sendspace tylko dla kont premium, prośba o upload na jakiś bardziej dostępny serwer. Z góry dzięki
Canon 400D + Tamron SP AF 17-50 mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical (IF) + Canon Speedlite 430EXII
to ja to samo co MK76..
gdyby ktoś gdzieś wrzucił instrukcję do 430 EX II po polsku...
i dał znać na sweetek001(usuńto)@wp.pl
to będę wdzięczny
pozdr.
s.
gg: 6096145
Witam wszystkich serdecznie.
Czy dysponuje może ktoś instrukcją polską w pdf do canona 430EX II.
Bardzo bym prosił o przesłanie na worms-1976@o2.pl
Pozdrawiam
6D+BG-E13 Grip,C 50 1.8STM, C 100 2.8 IS USM, T SP 24-70mm 2.8 Di VC USD, T 150-600 VC USD 430EX II, Camrock T-70,
sprzedamT24-70 2.8, lub zamienię na 24-105L
430 EX II > TUTAJ
Witam wszystkich serdecznie.
Ma ktoś może instrukcję w pl do Metz 40 MZ-2 Zadowolę się też ostatecznie angielską. Szukam także do Canon Speedlite 299T w pl.
Z góry dziękuję za pomoc.
Cześć,
czy moglibyście wystawić polską instrukcję do 430 ex II na rapidzie lub innym serwerze (na chomiku jest za drogo :P )
Dziękuję za pomoc![]()
"Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył." Robert Bresson