Jesli ktos chce instrukcje to prosze sobie ściągnąć ze strony
link jest pare postów ponizej tego cytowanego...
moja instrukcja jest dokładnie taka sama
niemam czsu wysyłać codziennie do 10 osób
każdy sam może sobie ściągnąć
Tak tak
wydajesz 2000 zł na lampę(lampa+dyfuzor na początku tyle własnie kosztowała)
a cANON łamie polskie prawo i niedaje ci polskiej instrukcji obsługi
jak ktoś by chciał to może nawet skarge złożyć o złamanie przepisów prawa handlowego jesli sie nie myle
paranoja co sie dzieje w tym kraju![]()
Ostatnio edytowane przez pgfoto ; 09-01-2008 o 13:55 Powód: Automerged Doublepost
EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L,Canon 70-200 f/4 L ,
speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/
Witam! Czy ma ktoś instrukcję do 540EZ?? Jeśli tak to proszę o przesłanie na:
rafal123457@o2.pl
Dzięki Vitez za instrukcje do lamp, mogłem dokonać wyboru w oparciu o rozpoznanie sprzętu. Żeby nie być tylko biorcą to może do kompletu „580 II” dorzucę skan wersji angielskiej z brakującymi obrazkami? Jeżeli będziesz zainteresowany to daj znać.
hehehe,
nie ma takiej instrukcji do 580 II. Canon olał nas dostarczając na nasz rynek angielską wersje i polskie tłumaczenie. Jak dla mnie (laika) mam drobne problemy z interpretacją ale pomocna jest instrukcja od poprzedniej wersji 580. Różnice na pierwszy rzut oka są niewielkie, wstępnie mocowanie do korpusu jest zmienione ponoć ma być szczelne i czas ładowania lampy o 20% szybszy, jestem dopiero w trakcie rozpoznania.
A ma ktoś może angielską instrukcję do 580EX II - spróbuję coś z nią zrobić.
mam niemiecką w skanie w pdf. i orginał angielskiej + skaner, zainteresowany?
witam. Sluchajcie pisalem w sprawie instrukcji do canon polska i firmy ktora zajmuje sie serwisem canona. Odpowiedz byla co najmniej laicka i ograniczała się do tego, że oficjalnie wydanej instrukcji do lampy speedlight 580 ex II poprostu NIE MA!!(SIC!) trzeba poczekac i -jesli takowa bedzie - zaplacic (80 PLN) za instrukcję do tych sprzętów. Dla mnie sytuacja troche chora ale wydaje mi sie ze nie mamy wyjscia. Jesli uda mi sie kupic takowa instrukcję zeskanuje i vitezowi przesle co by na serwerze umiescil. Konkludujac canon zrobil nas w balona bo instrukcja polska jest - ale de facto jej nie ma... trza czekac i placic (niestety;()