Pokaż wyniki od 1 do 10 z 155

Wątek: Leica w natarciu ;).

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Sredniak z iso3200 i 15Mpix! hmm .. jakby takie cos wewalili do S2 to bylby sens istnienia takiej puchy .. reporterskiego sredniaka. Do slubow pewno "pare" osob by sie skusilo
    Slubniacy narzekaja na cene DS'a ktory zalatwia wady mkII a chcesz namowic kogos na 40.000$ w tym celu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Slubniacy narzekaja na cene DS'a ktory zalatwia wady mkII a chcesz namowic kogos na 40.000$ w tym celu?
    1dsMkIII nie jest niestety idealny a tutaj przewaga jest wielkosc sensora. Tak naprawde trzeba by sprawdzic na conajmniej 2 zleceniach/repo zeby zobaczyc czy to ma sens. Ale wg mnie wiekszy sens niz 1dsmkIII. O cenie nie rozmawiajmy bo ta jest zalozenia chora

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Ja myślę że na zachodzie mogą się znaleźć tacy dla których ta cena nie będzie zaporowa. Zresztą zaporowa cena ma też swoje plusy- konkurencja blednie mówiąc krótko.
    Póki co jednak trzeba poczekać na to co potrafi to S2 - szczególnie na wyższych iso - dla ślubnych rzecz ważna.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów