Pokaż wyniki od 1 do 10 z 353

Wątek: laptop do zastosowań ogolnych / w tym foto

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Dobrze to sobie wymień te gówniane matryce nie wiem na co.. pytam znawcy jak mniemam o klibrację, nie piszę cały czas o kalibracji w kierunku kolorów tylko kulturze i wygodzie pracy bo na kalibracji się nie znam! Zajmuje stanowisko że wszytkie mają kiepskie odwzorowanie kolorów !!!! Jedynie do czego się odnoszę to kultura pracy !! Co do tych rdzeni to wszyscy trzei moi profesorowie informatycy twierdzą że nie pracują tak jak mogłyby i powinny w porównaniu do ceny. Działanie a sens działania to różne sprawy.
    Edit: w zasadzie to wszystko nie ma sensu - gość ma wskazania - dużo RAM, dobry procek itd a reszta musi sam sobie iść i pomacać - zobaczy i będzie wiedział. Tak to możemy wieść dyskusję na ten temat do skończenia świata. Ja uważam że skoro matryce w notebookach są kiepskie w kierunku kolorów wszystkie, więc trzeba znaleźć najlepszą pod względem kultury pracy i tego się trzymam. Pan Janusz z kolei twierdzi, że wogóle są lipne więc nie ma to najmniejszego znaczenia jaką się wybierze z tego co zrozumiałem. Tak czy inaczej pozdrawiam i dzięki za info odnośnie kalibracji.
    Ostatnio edytowane przez Johnus ; 29-03-2009 o 19:31

Uprawnienia umieszczania postów