oj Jnusz Janusz ;-)... nie miałeś dobrego lapka w ręku widze
Klawiatury w dobrym lapku to mistrzostwo świata.. nie mają sie w tej kwesti Lapki czego wstydzić.
oj Jnusz Janusz ;-)... nie miałeś dobrego lapka w ręku widze
Klawiatury w dobrym lapku to mistrzostwo świata.. nie mają sie w tej kwesti Lapki czego wstydzić.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Istnieją... tylko zależy co kto rozumie pod pojęciem "dobry laptop" .
Jeśli chodzi o ekran to nie istnieją.
Jeśli chodzi o klawiaturę to większość 17" ma je baaardzo fajne. W moim tylko jeden źle umieszczony przycisk mnie wnerwia (klawisz drukowania mam tuż obok prawego alta co przy próbie napisania polskich liter często kończy się nietrafieniem).
Jeśli chodzi o wydajność to zwykły lapek za 2-3 tys ze znośnym Core2Duo i 4GB Ram radzi sobie lepiej niż niejeden Pecet sprzed 2-3 lat. A za większe pieniądze to już podałem dość wypaśne maszynki.
Tak więc... "dobre laptopy" czy nawet "ideały" istnieją... wszystko kwestia ceny.
To jest logicznie niespójne.Na cholere mi laptop bez ekranu. Skoro dobre wyświetlacze w lapkach nie istnieją a wyświetlacz jest integralną częścią lapka to... nie ma dobrych lapków.
Jakbyś zamiast "ad personam" wypowiadał się na temat to byłbym wdzięczny niezmiernie.
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 16-03-2009 o 10:01 Powód: Automerged Doublepost
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
jesli ktos zyje na torbach to raczej nie sprawi sobie dektopa bo to kotwica u nogiMowie oczywiscie o sobie
![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User