Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Jak uzyskać takie kolory?

Zablokowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

CTRL+U, srodkowy pasek na +30

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amz Zobacz posta
    CTRL+U, srodkowy pasek na +30
    Nie bądź śmieszny. To wymaga o wiele więcej finezji.

Dajmos
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Foto-g-Raf-ał Zobacz posta
    A czy ktoś pomyślał o tym, czy to czasem nie jest średni format??

Niby jesteśmy w erze cyfrowej, ale ludzie nadal robią zdjęcia na kliszach.
    To nie jest średni format. Ta pani robi zdjęcia Nikonem D200. Przejdź na jej blog i tam sprawdź w exifie któregokolwiek zdjęcia.

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

http://www.martapotoczek.com/photosh...ns.php?lang=pl

Zajrzyj tu i wszystkiego sie dowiesz.
    ArtMag

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Kalinie trzeba dziekowac bo gdzies kiedys puscila w swiat kilka wskazowek odnosnie takiej obrobki - jak tak dalej pojdzie to za jakis czas pomnik Jej bedzie trzeba wybudowac chyba
    A ma ktoś może linka do tego "świata"? Bo chętnie bym przeczytał

Co do dobrej woli Kaliny... faktycznie, możnaby o niej długo pisać. Pomaga nawet konkurencji (choć, rzecz jasna, nieudolnej konkurencji) i generalnie sprawia wrażenia, jakby nie była rodowitą Polką, na polskiej ziemi chowaną

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kalinie trzeba dziekowac bo gdzies kiedys puscila w swiat kilka wskazowek odnosnie takiej obrobki - jak tak dalej pojdzie to za jakis czas pomnik Jej bedzie trzeba wybudowac chyba
    No to żeby w tej dekadzie jeszcze doczekać się choć wylewki pod fundament, to powiem, że warto w osobnym wywołaniu rawa zadbać o nasycenie kolorów tła, a w osobnym o kolor skóry i zgrabnie połączyć za pomocą maski i pędzelka.

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    Co do dobrej woli Kaliny... faktycznie, możnaby o niej długo pisać. Pomaga nawet konkurencji (choć, rzecz jasna, nieudolnej konkurencji)
    Wprawdzie się zarumieniłam, ale czuje, że limit komplementów na ten tydzień odebrałam - i mogę spać spokojnie. Ale nie wiem jak ty dasz radę, po tej wtopie z pomaganiem nieudolnej konkurencji
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    Tak naprawdę - wiele dróg prowadzi do celu. I dziwi mnie że ktoś (z całym szacunkiem dla pytającego) chce r e c e p t y zamiast satysfakcji z własnych osiągnięć.

Masz świadomość że pytasz: ktoś coś fajnie wymyślił a mnie nie chce się samemu do tego dojść.Nie chcę tracić czasu na własne poszukiwanie - chcę mieć efekt bez wysiłku.
    Powoli godzę się z tym że "na chama" zrzyna się pomysły na zdjęcie ale żeby jeszcze do tego dopisać recepty techniczne?
    Może poszukaj wśród dostępnych, płatnych "plug-in"ów do softu?
    "O tempora o mores...." - jak mawiali starożytni rzymianie.

A czy to niby mialo cos wnosic do dyskusji??
    Bez obrazy ale dla mnie to nastepna wypowiedz jakiegos nadgorliwca nabijajacego sobie posty.

A reszcie dziekuje za pomoc, Kalina juz wlasnie sam zaczalem kabinowac z dwoma wywolaniami rawa Ale jeszcze wody uplynie zanim efekty beda mi sie podobac
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shark-uk Zobacz posta
    A reszcie dziekuje za pomoc, Kalina juz wlasnie sam zaczalem kabinowac z dwoma wywolaniami rawa
    A możesz bliżej opisać swój proces kabinowania? Czemu wołasz rawy w kabinie? I co to za kabina? Toaletowa czy jaka?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A możesz bliżej opisać swój proces kabinowania? Czemu wołasz rawy w kabinie? I co to za kabina? Toaletowa czy jaka?
    co się zawsze uśmieje z Twoich komentarzy ... to tylko ja wiem .

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    nie wiem jak ty dasz radę, po tej wtopie z pomaganiem nieudolnej konkurencji
    Ja przez "nieudolną" miałem na myśli siebie samego, broń Kaduku kogokolwiek innego

Natomiast chciałbym uprzejmie ponowić prośbę o podlinkowanie tego:

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów