Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Czy na rynku pamięci liczy juz tylko SanDisk i Kingston?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Za bardzo sie nie unos, bo jeszcze Ci sie cos stanie Skoro kupowalbym podroby, to chyba mialbym problemy z moimi kartami, prawda? A chyba jasno napisalem, ze nie mam, tak?

Tak, cena jest dla mnie bardzo wazna Jesli mam przeplacic ok 50% za niepewna jakosc to naprawde nie widze ku temu powodow

Co do Twojej uwielbionej Hamy - mialem bezposrednio od nich flashpena, na kosciach sandiska - po tygodniu zostal wymieniony na nowy - padnieta jedna z kosci
    Ty wiesz ilu Twoich znajomych uzywa kart, a ja wiem ile z kart jest wymienianych na gwarancji. Ale ok - na pewno Twoje doswiadczenia sa wazniejsz, bo wiadomo - sa Twoje
    Pierwszy akapit: Nie kazda podroba stwarza problemy, tyle tylko , ze to nie zla loteria. Ja wole kupic z pewnej firmy i nie plakac i tez nigdy sie nie zawiodlem, a cena tak jak mowilem, w dzisiejszych czasach, gdy pamiec nie jest droga ma dla mnie znaczenie drugo planowe.

Drugi akapit: Nie wiem czy dla niektorych ludzi problemem jest fakt, ze za jakosc sie placi. A co do niepewnosci to naprawde sobie daruj i po za moim doswiadczeniem spojrz na wypowiedzi w tym watku dotyczace sandiskow.

Trzeci akapit: Ty to masz pecha zdaje sie do Sandiska i do Hamy. Masa ludzi ma ok z tej dystrybucji i firmy, a Ty wiecznie problem. Moze to z Toba jest problem Bez urazy.

Czwarty akapit: I vice versa wypadalo by powiedziec. Dla mnie grono kilkudziesieciu osob plus opinie na forach plus wlasne doswiadczenie to wystarczajaco opiniotworcze zrodla.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 09-08-2008 o 10:15

Uprawnienia umieszczania postów