Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 1D-nie dziala zupelnie

Tytusdezoo
    Guest

Domyślnie 1D-nie dziala zupelnie

Witam!!
    Trafilem taka oferte na allegro www.allegro.pl/item407160226_canon_eos_1d_protoplasta_profesjonal nej_fotografii.html
    Zadzwonilem i gosc powiedzial ze body zupelnie nie zyje i nie pamieta zeby kiedykolwiek dzialalo.Czy ktos z Was z doswiadczenia i domyslow moze wysnuc wniosek dlaczego nie dziala zupelnie i jaki moze byc w przyblizeniu maksymalny koszt naprawy?
    Pozdrawiam!!

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytusdezoo Zobacz posta
    Witam!!
    Trafilem taka oferte na allegro www.allegro.pl/item407160226_canon_eos_1d_protoplasta_profesjonal nej_fotografii.html
    Zadzwonilem i gosc powiedzial ze body zupelnie nie zyje i nie pamieta zeby kiedykolwiek dzialalo.Czy ktos z Was z doswiadczenia i domyslow moze wysnuc wniosek dlaczego nie dziala zupelnie i jaki moze byc w przyblizeniu maksymalny koszt naprawy?
    Pozdrawiam!!
    Może w środku nic nie ma?
    Maksymalny koszt naprawy zna tylko Żytnia

Tytusdezoo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    Może w środku nic nie ma?
    Maksymalny koszt naprawy zna tylko Żytnia
    No moze, i jak zdejme dekielek to mysza wyskoczy i trza ja bedzie karmic

Zablokowany

Domyślnie

Daj sobie spokój z tym panem i tą aukcją. Wisi w necie już od .....Dawna. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie sprzedaje kota w worku za tysiąc złotych. Stawiam na wersję, że puszka była na Żytniej w naprawie, ale koszt okazał się zbyt wysoki. inaczej nie potrafię sobie tej kuriozalnej oferty wyjaśnić. Można kliknąć kup teraz jedynie dla ładowarki aku

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Albo wszyscy wlasnie czaja podstep a facet nie przeczytal instrukcji i nie naladowal baterii... moze wogole jej nie wlozyl
    Aparat mam i ja

Domyślnie

Powiem szczerze, że zastanawiałem się poważnie nad tą aukcją wcześniej ale odpuściłem
    Canon 30D + BG-E2N + Tamron SP 17-50 f/2.8 + Sigma 100-300 f/4 EX HSM IF + Canon 28-80 f/3.5-5.6 II + 580EX II + Monopod GoldPhoto YH304 + Duży i ciężki statyw + Maxtor 750 Gb

Domyślnie

koszt naprawy pewnie przekroczy 800 zł które brakuje do sprawnego 1d z innych aukcji, więc chyba nie ma co sobie zawracać głowy, choć może to być np. odgięta blaszka od baterii albo uszkodzony włącznik.Niestety musisz się liczyć z tym, że może to też być spalona płyta...
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Zablokowany

Domyślnie

Możliwe było wodowanie i masz dupę bladą. Stawiałbym na taką historię.

Uprawnienia umieszczania postów