Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 154

Wątek: [Niedzwiedz] Zdjecia Niedzwiedzia

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qiq
    Bo chyba jasne jest, że wyłożenie 5 tys. zet za korpus nie przychodzi łatwo. Przynajmniej mnie.
    A liczyles kiedys lub chociaz szacowales ile wydajesz na filmy/odbitki itp?
    Zalowales kiedys ze nie mozesz zrobi kilkudziesieciu ujec jednej sytuacji by wybrac najciekawsze? Itp itd, to sa zalety ekonomiczne - jednorazowy wydatek a potem spokojna glowa i oszczednosc, tylko czasu sporo trzeba by przebrac troche... bo zdjec sie wiecej robi.

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz
    zamiast 10d kupil by m 1d bo ma spota,gripa,niezły AF i wogole duzo innych ciekawostek a ze ma matryce 4 mpx mnie nie przeszkada a nawet jest zaleta
    A to ze 1D jest 4 razy drozszy niz 10D to szczegol (cos tam za te bajery dodatkowe trzeba zaplacic).

Coś już napisał Awatar qiq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A liczyles kiedys lub chociaz szacowales ile wydajesz na filmy/odbitki itp?
    Zalowales kiedys ze nie mozesz zrobi kilkudziesieciu ujec jednej sytuacji by wybrac najciekawsze? Itp itd, to sa zalety ekonomiczne - jednorazowy wydatek a potem spokojna glowa i oszczednosc, tylko czasu sporo trzeba by przebrac troche... bo zdjec sie wiecej robi.
    Jasne, jasne. Jestem świadom, że rocznie mogę tyle samo, a spokojnie i więcej wydawać na filmy+lab. Tylko ciężko tak przez rok odmawiać sobie pstrykania, tu mnie boli.
    pzdr
    Qiq
    ~~~~~~
    http://www.plonacypromyk.i365.pl
    EOS 10D, EOS 50e+BP, 4.0-5.6/75-300usm, 4.5-5.6/38-76 (tfu!), AL-1QF, 1.8/50,
    Benbo Trekker + Manfrotto 141RC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qiq
    Tylko ciężko tak przez rok odmawiać sobie pstrykania, tu mnie boli.
    Dlatego ja sie zakredytowalem by kupic 10D. Trace pare zl na odsetkach, ale przez te 2 lata splacania kredytu moge juz pstrykac fotki nowym sprzetem, niz zbierac tyle samo czasu na aparat 8)

Początki nałogu Awatar alahari
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Fajny szerszeń Jeśli Cie interesuje- zajrzyj do mojego- trzeba kliknac "www" i wyszukac w moim portolio na plfoto, na samym dole :wink: Lubie szerszenie
    Canon G3 & Nikon D70

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alahari
    Fajny szerszeń Jeśli Cie interesuje- zajrzyj do mojego- trzeba kliknac "www" i wyszukac w moim portolio na plfoto, na samym dole :wink: Lubie szerszenie

Łaaaaa super wiesz mam takie pytanie czy to tak te canone g3 robia czy masz jakies tajne metody pracy w PS mi jakos to sie nigdy nie udaje ze zdjecie wyglada jak wyglada u ciebi ! to fakt ze moje zdjecia robione sa z ruszkiego miecha ( od nie dawna mam ob macro) i mam 3.14 Mpx) ale twoje sa rewelacyjne ????

to co zdradzisz troche tajemnicy ?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To zadna tajemnica (zreszta wielu o to pytało i wielokrotnie odpowiadałam w komentarzach pod zdjeciem)- soczewka powiekszająca + 4 (firmy Hama) :wink: Nawet nie makro... Co do PSa- jedynie: wykadrowanie, pomniejszenie, podostrzenie (bo zmniejszone foty traca na ostrosci), ale nie duze, i domalowanie tych kropek na wykałaczce 8) A szerszeń był...dead... Znalazłam...

Domyślnie no to co moze konkurs

Dobra nie konkurs ale wpadki

czyli

TWOJ NAJWIEKSZY GNIOT KTOREGO NIE SKASOWALES !!!!!

musi miec chociaz czytelna tresc

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ha ha! Ile ja mam gniotów na dysku Na pewno bym wygrała

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie nigdy do glowy nie przyszlo zeby gnioty skanowac :-) ... leza gdzies szczelnie zamkniete w segregatorze przed dostepem postronnych ;-)
    Pozdrawiam,
    W@ters

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alahari
    Ha ha! Ile ja mam gniotów na dysku Na pewno bym wygrała
    Miala bys we mnie godnego rywala w tej konkurencjii

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów