mi zupelnie nie pasi... w pierwszej kolejnosci zdejmij kolor z foty.. bo psuje klimat..![]()
mi zupelnie nie pasi... w pierwszej kolejnosci zdejmij kolor z foty.. bo psuje klimat..![]()
Vitez masz racjetroche szybko robione bo byla chwila !
Czacha ja wiem ? moze . jakos slabo umiem zdejmowac kolory moze macie jakis ciekawy poradnik jak to dobrze zrobic![]()
a moze cos takiego?![]()
Podesle ci w domu na PW krotka instrukcje do PS.Zamieszczone przez Niedzwiedz
Troche bardziej skomplikowana i dajaca lepsze instrukcje niz przelaczenie na grayscale lub klikniecie w "Monochrome" w Channel mixerze 8)
oki Czekam na instrukcje
ale podziwiajac efekty pracy Czachy doszedlem juz do pewnych metod![]()
ale mam problem zakladam nowy kanal w PS i daje go jako czerwony 50% (tak jak bym zakladal filtr na obiektyw ) ale niewiem jak zamienic ten kanal czerwony na szary (hue/Sat.... nie moge zrobic) wie kto jak to zrobic ?
tez bym prosilZamieszczone przez Vitez
ostatnio robilem fotki i zmienialem wlasnie w ten sposob na szare
![]()
10D + Stuff
Zamieszcze na forum w Technice robienia zdjec skoro tylu chetnych. Wczoraj niestety nie mialem czasu w domu(a wlasciwie praktycznie mnie nie bylo w domu nie liczac zbyt krotkiego noclegu).
Czacha jak sciemniles murek i droge nie sciemniajac ryjka plizzz powiedz bo mnie juz sil brakuje
Vitez dzieki a masz jeszcze jakies metody ? opisz !!!
jest cos takiego jak burn tooll... pobaw sie![]()
Wiesz... dana metode, jak i dowolne ingerencje w obrazek (tzw 'zabawe suwaczkami' 8) ) mozna wprowadzac selektywnie (np lassem wybierajac obszary) albo nawet tylko do konkretnych warstwZamieszczone przez Niedzwiedz
.