Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 154

Wątek: [Niedzwiedz] Zdjecia Niedzwiedzia

Domyślnie

Widziales ile kosztuje zrobienie tego gowna ? Juz dawno bym to mial, ale ich pogielo z cenami za 1000zl... Glupi bylem ze w 1993 nie robilem dwoch na raz . Ech.... Sorry za offtop

Domyślnie

spoko ja 13 lat robie kat b i do dzis nie mam choc kursy pokonczylem nie mam we krwi aut tylko motocykle

Domyślnie

Dzis opowiem o Guziku Zła (zonie) i wycieczce do lasu

Wczoraj miałem urlop i pogoda zachęcała do wyjścia mimo ze Guzik Zła była znudzona zaproponowałem jej wyprawę do lasu , Reakcja była natychmiastowa - idziemy !!!! i gdy tylko zobaczyła las od razu pojawił się jej ten szatański uśmiech.......Wiedziałem ze będzie się działo

o właśnie te zdjęcie na górze to "ten uśmiech zła" , taaak drzewka spodobały się Ani...

tu jak biblijny Samson roznosiła drzewa jak kolumny.....

potem już nie było Lasu i poszliśmy do domu

Ostatnio edytowane przez Niedzwiedz ; 16-03-2007 o 15:53 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

pierwsze mi się podoba
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

no tak z pracy o 17 w domu i ciemno, do tego w niedziele leje deszcz i co moze poczac taki niedzwiedz jak ja
    warunki domowe lampa rozproszona, wystroj domowy , modelka moja zona acha ten troll na zdjeciu za Ania to ja

1

2

3

4

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    5

6

7

8

P.S. wiem ze powinny byc CZ/B z kontrowym ostrym swiatlem i rozbierane ciagle negocjuje i studio i rozbieranie
    Ostatnio edytowane przez Niedzwiedz ; 20-03-2007 o 13:34 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu

Domyślnie

Niedzwiedziu:statyw ,mała go poprzestawiaj meble i do roboty.Modelka wdzięczna

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Hej Niedzwiedz, w paru zdjeciach masz winiete, najweksza chyba na zdjeciu #4 i #2, EXIF nie klamie uzywales czasow krotszych niz 1/125, o ile w croppowanej matrycy jeszcze to nie pokazywalo nic (bo tam winietowalo od 1/250 bodajze), o tyle w 5D synchronizacja z lampa na tym czasie jest niemozliwa Dla tej wielkosci klatki czas synchronizacji to 1/125 Uwazaj na to nastepnym razem, reszta jak dla mnie swietna
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Domyślnie

a nie 1/200 łomatko !!! na smierc o tym zapomnialem (nikon rozpieszcza )

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Tezbym chcial miec taki problem z winieta jak Ty
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Domyślnie Twierdza Torun

Pare z urlopu niestety przejezdzajac przez Torun widzialem wiele fajnych fabryk do eksploracji mi niestety zezwolono na twierdze (bylem jeden dzien w toruniu)

1

2

3

4

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    5

6

7

kilka wiecej na mojej stronie www
    Ostatnio edytowane przez Niedzwiedz ; 03-04-2007 o 15:26 Powód: Automerged Doublepost

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów