Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
myslisz ze ktos kto robi najczesciej na trybie Auto zrobi lepsze zdjecia 20mm 1,7 czy np Canonem 28 2.8?
Oczywiście, że Panasem. Canon jest daaaaaaleko za Panasem jeśli chodzi o "inteligencję" tego trybu

oczywiscie do wszyskiego dochodzi cena bo jaki amator kupi 20mm 1.7? zaden!!
No, ja kupiłem
BTW. Nie patrz na m43 przez pryzmat Polski.

Praktycznie mamy już koniec tego systemu. m4/3
Tu się zgadzam 8)
Niech mi dadzą wreszcie ekwiw 24mm i mogą kończyć

to slepa uliczka.
Nigdzie nikt nie powiedział, że ten system będzie na rynku tyle co EOS. Tu, Canon, rzeczywiście rozpieszcza aczkolwiek ciekawi mnie to teraz zrobią z tym szklano-bagnetowym problemem evil/ef-s-EF.

Ten system mialby jeszcze jakis sesn gdyby był ze trzy razy tanszy.
Chyba będzie. Ten tort dość wyraźnie zmienił smak po NEX.

Pozatym jak pisałem.
Fotoamator i tak wybierze lustrzanke. Argumentow jest wiele, od ceny przez dostepność uzywanego sprzętu, przez jakość zdjęć na wyzszych ISO.
Zupelny amator wybierze i tak kompakta.
Nie 8)
Nie doceniasz Sony. Już dochodzą do mnie sygnały, że ludzie łykają tą reklamę i szpanują tym czy de.
Był moment, że Alfy to był wymarzony prezent na komunię/bierzmowanie, ale jak mówi ładna pani w reklamie a z czym tompac się nie zgadza " jakość lustrzanki w kieszeni" - czy tego chcesz czy nie to działa

Świadomy fotograf mający juz jakiś system moze sobie kupic dla zabawy m4/3 i widać wyraźne ze tylko takie osoby się tym systemem interesuja.
Taa. Trampek sobie kupił najtaniej na świecie NX'a z rewelacyjnym 30/2, ktoś inny kręci fajne produkcje GH1, Bloom nie może się doczekać kamery Panasonika, pozostali cieszą się z Olympusowych kolorków a ty siedzisz i poprawiasz błędy wspaniałego AWB Canona