Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1935

Wątek: System Micro Four Thirds

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: System Micro Four Thirds

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    No i zawsze jest jeszcze inna opcja filmowa w micro43 - ostatnia premiera - Blackmagic Pocket Cinema Camera...
    Ja rozumiem Twój bezgraniczny zapał do polecania wszystkiego w tym systemie ale może jednak powstrzymaj się z tym entuzjazmem do czasu jak użytkownicy to przetestują, a produkt będzie dostępny w sklepach. Skąd wiesz że ten produkt nie ma jakichś ukrytych wad albo jakichś cech użytkowych które nie będą pasowały osobie do której piszesz.
    Ja w ogóle uważam że takie rekomendowanie rzeczy, których się nie przetestowało w praktyce to robienie ludziom wody z mózgu - dobre dla sprzedawcy ale nie tu na forum.

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Uzasadnienie? Przesłona w obiektywie jest wewnątrz układu optycznego a nie poza nim. Te adaptery powodują silne winietowanie im bardziej przymknięte. Poczytaj opinie użytkowników Kipon EOS to m43 adapter with built-in aperture ring review (Sankei.jp) | 43 Rumors
    Też zasięgnąłem opinii na ten temat - podsumować można jednym słowem - proteza.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-04-2013 o 15:10
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów