Strona 93 z 194 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 1935

Wątek: System Micro Four Thirds

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ciekawe info - adapter umożliwiający podpięcie obiektywów Canona do micro43, który daje możliwość kontroli przesłony:

http://www.43rumors.com/ft5-birger-t...rture-control/

jeszcze "There is no information yet if it will also allow to use the autofocus", ale jeśli okaże się że AF będzie działał, to mamy bezlusterkowca "w systemie Canona" ze 2 lata przed tym zanim Canon takiego opracuje

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    translate.google.com
    to chyba już choroba starcza. dzięki, powiem szczerze, że korzystam czasami z tłumaczenia stron ale nie wiedziałem, że można też text przetłumaczyć...
    wsty

Merde czy chodzi tylko o Pasikonika, czy o matryce m4/3 (także Olka) ??
    było Lustro jest panasonic lumix Lx3

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    Ciekawe info - adapter umożliwiający podpięcie obiektywów Canona do micro43, który daje możliwość kontroli przesłony:

http://www.43rumors.com/ft5-birger-t...rture-control/

jeszcze "There is no information yet if it will also allow to use the autofocus", ale jeśli okaże się że AF będzie działał, to mamy bezlusterkowca "w systemie Canona" ze 2 lata przed tym zanim Canon takiego opracuje
    Ciekawe urządzenie, ale niestety spodziewana cena (700$) przekracza cenę dobrych szkieł do u4/3. Nie napisali jednoznacznie czy działa stabilizacja z tym adapterem. Ciekawie byłoby podpiąć jakąś długą L IS.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzeSiuu Zobacz posta
    Merde czy chodzi tylko o Pasikonika, czy o matryce m4/3 (także Olka) ??
    Nie wiem, specem od u4/3 tutaj jest gietrzy, ja powtarzam tylko to, co mi w ucho wpadło.
    Mnie ten segment na razie średnio interesuje, czekam na FF lub przynajmniej APS-c w korpusie jak E-PL1 z kompletem jasnych stałek (eq. 35, 50, 85 mm - no, może zoom UWA przeżyję). Najchętniej z dobrym OVF ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    ... czekam na FF lub przynajmniej APS-c w korpusie jak E-PL1 z kompletem jasnych stałek .Najchętniej z dobrym OVF ;-)
    hmm ale to chyba z fizyki i matematyki się nie uda.
    spójrz na fuji x100 (na mały nie wygląda)

http://www.youtube.com/watch?v=RW0J2Lp8gxQ

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    czekam na FF lub przynajmniej APS-c w korpusie jak E-PL1 z kompletem jasnych stałek (eq. 35, 50, 85 mm - no, może zoom UWA przeżyję). Najchętniej z dobrym OVF ;-)
    Przecież jest M9, co za drogie? Czy uważasz, że gdyby Canon upadł na głowę i dał to co powyżej napisałeś wyszło by to dużo taniej?

Grzesiu: nie, tylko Panasy, szczególnie GH1 i GH2. Oly ma swój procesor obrazu.

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Grzesiu: nie, tylko Panasy, szczególnie GH1 i GH2. Oly ma swój procesor obrazu.
    dzięki za odp
    ja tak czytam i czytam jak Tokin(ka) ... ale Ona przynajmniej już ponoć zamówiła. tyla, że przyszło nie to

... i qierwa zdecydować się nie mogę (no ale nie ukrywam, że jeszcze troszki kasiory brakuje)

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Przecież jest M9, co za drogie? Czy uważasz, że gdyby Canon upadł na głowę i dał to co powyżej napisałeś wyszło by to dużo taniej?
    Zdecydowanie za drogie. W wykonaniu Canona czy innego Sony miałoby szansę być tak ze 3-4 razy tańsze. Nic nie ujmując M9 (fajny sprzęt IMO), znaczna część ceny to podatek od luksusu (czy tam lans, jak kto woli). Widać to szczególnie po cenach akcesoriów czy kompaktów.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzeSiuu Zobacz posta
    Tokin(ka) ... ale Ona przynajmniej już ponoć zamówiła. tyla, że przyszło nie to

...[/I]
    Żadne PONOĆ!
    gdyby nie błąd w systemie to bym już ... nic nie czytała, tylko się bawiła nową zabawką.
    Liczę po cichu, że FJ się spisze i wprowadzi GF1 do sprzedazy w jakiejś ładnej cenie....
    Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

Strona 93 z 194 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów