Pokaż wyniki od 1 481 do 1 490 z 1935

Wątek: System Micro Four Thirds

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Stawiam się w sytuacji przeciętnego amatora któremu nie pasuje fotografowanie "małpką", chce lepszej jakości i bardziej poważnej fotografii, którą zapewni mu, jak mu się wydaje, zakup lustrzanki.
    No i właśnie dlatego zapewne kupi lustrzankę - bo wieść gmina niesie, że to "lustro" jest profi i od razu zdjęcia będą profi itd. Co bardziej świadomi kupią ze względu na system, a nie taki bełkot ale z tego powodu też w większości przypadków będzie to klasyczne lustro. Tak czy tak dalej będzie się trudno przebić z takim wynalazkiem.

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    A co mu Olympus zaoferuje ekstra (jesli będzie z czasem konkurencyjny cenowo co nie jest takie pewne znając możliwości obniżania cen prze C-N-S) ? Mniejszy rozmiar, mniejszą wagę, stylowy wygląd.
    Tak z tym się zgadzam tu trafią w pewną niszę ale to też do momentu jak się nie używa czegoś długiego, bo z długimi szkłami robi się już rozmiar zbliżony do lustrzanki a wygoda takiego zestawu jest mocno dyskusyjna. Nie sądzę żeby tu można było mówić o jakimś przewrocie. Bezlusterkowce istnieją na rynku od dłuższego czasu i żadnej rewolucji nie było (jak zresztą przewidywałem :cool i nadal nie widzę powodu dlaczego miałoby to nastąpić teraz.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-02-2012 o 21:39
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów