Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Olimpiada a lustrzanki

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Nie wqrbyś się jakby ci ktoś anulował wizę 24h przed wylotem?
    Z tego co wyczytałem, ten pan jechał tam, aby przewodniczyć protestowi przeciwko rządowi Chin. Gdybyś był w jakimkolwiek rządzie - chciałbyś, żebyś jakiś człowieczek robił Ci burdy w czasie olimpiady? Gdyby jechał po prostu kibicować - na pewno nie miałby cofnietej wizy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Wiesz, wszędzie zdarzają się różne złe rzeczy, ale takich, o jakich można przeczytać np. w linku poniżej, to w stanach nie uświadczysz jednak (np. gwałcenie kobiet elektryczną pałką).

http://psychologia.univ.gda.pl/reportaz.htm

Spróbuj sobie wyobrazić, że ktoś Ci wkłada taką pałkę w d*** i włącza. Dzień po dniu. Przez lata
    Oczywiście, żebym nie chciał. Ale Amerykanie w Guantanamo robili podobne rzeczy z domniemanymi terorystami. Rosjanie robili to samo w Czeczeni. Sek w tym, że w Polsce istnieje przeświadczenie, że Chiny, Rosja są be, a USA są cacy. I w ogóle zachód jest cacy. Kazdy rząd ma na krew na rękach, im wieksze państwo, z wiekszymi mocarstwowymi ambicjami - tym tej krwi na rękach jest więcej.

A my Polacy, wielcy obrońcy wolności, wyjdziemy na bojkocie i krytyce Chin tak, że nasze firmy nie będę miał wstępu na rynek Chiński. Największy rynek zbytu na świecie. I bedziemy dalej klepać biedę, ale za to... bedziemy moralnie bogaci... Żenada :/

Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie? Albo że rzad Chiński przejmie się tym, ze jakiś tam premier Tusk pogrozi im palcem? Dla Chin nie jesteśmy nikim ważnym, państwem III świata.
    Ostatnio edytowane przez chuckyy ; 07-08-2008 o 11:57 Powód: Automerged Doublepost
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie?
    Tak. Człowiek w nas.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie?
    Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
    Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
    Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...
    To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same DDD
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same DDD
    A wg mnie idea olimpijska to coś więcej niż tylko rywalizacja sportowa...

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie (...)
    Ja się przejęłam.
    Bo fajnie jest mieć dobre towarzystwo 8)
    Ukłony Viracocha!

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Ja się przejęłam.
    Bo fajnie jest mieć dobre towarzystwo 8)
    Ukłony Viracocha!
    W dobrym towarzystwie (cała przyjemność po mojej stronie), dobrze się nie ogląda IO w Pekinie :smile:, ale kończmy OT, bo nas Koledzy dyskutujący o wyższości niebieskich kropek nad czerwonymi pogonią .

Uprawnienia umieszczania postów