Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Wątek: Olimpiada a lustrzanki

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

By wątek nie padł kolejny poprawny politycznie exif link

http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie?
    Tak. Człowiek w nas.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wydaje wam się, że jeśli nie obejrzycie olimpiady, albo reklam - że ktokolwiek się tym przejmie?
    Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
    Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Nie wiem jak innych, ale mnie zupełnie nie interesuje, czy ktoś się tym przejmie, czy nie. Jak napisałem wyżej - organizowanie IO w Chinach uważam za niesmaczne i dlatego nie mam ochoty tego oglądać.
    Nie lubię też chamburgerów z Maca (też uważam, że są niesmaczne), więc ich nie jem i również nie interesuje mnie, czy ktoś się tym przejmuje czy nie...
    To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same DDD
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Kolejna wypowiedz zbawcy swiata... Ciekawe czy zbojkotowalby olimpiade, gdyby byl sportowcem i dostal szanse udzialu w niej ))
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    By wątek nie padł kolejny poprawny politycznie exif link

http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html
    Prawie same Ds-y .

BTW: słusznie może dajmy spokój polityce.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Kolejna wypowiedz zbawcy swiata... Ciekawe czy zbojkotowalby olimpiade, gdyby byl sportowcem i dostal szanse udzialu w niej ))
    Pewnie nie bo to najwyzszy priorytet dla sportowca - z drugiej strony fakty ktore tam naswietlil szaremu czlowiekowi daja do myslenia.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To rozumiem, gdybyś nie oglądał rozpoczęcia i zakończenia :P Ale to gdzie biegają, pływają, skacza itd. sportowcy chyba nie ma znaczenia, prawda? To dalej taka sama rywalizacja Jeśli np. interesuje mnie i lubię oglądać bieg na 100 m, to mam w głębokim poważniu gdzie ten bieg się odbywa - emocje są takie same DDD
    A wg mnie idea olimpijska to coś więcej niż tylko rywalizacja sportowa...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Prawie same Ds-y .
    Zaglądałeś do exifa?

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów