Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Gdzie wyjechać na kilka dni z dziewczyna???

Mieszany widok

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

jeśli szczawnica to 10 km dalej dwie piękne trasy (Jaworki)
    wąwóz homole i rezerwat w białej wodzie , we wrześniu już raczej pusto
    byłem tam 2 tygodnie temu http://www.szafran.webd.pl/thumbnails.php?album=69
    bieszczady , też polecam, szczególnie podobało mi się w okolicach zalewu myczkowskiego
    http://www.szafran.webd.pl/thumbnails.php?album=38
    Praga to osobny temat, byłem rok temu samochodem, mieszkałem na obrzeżach (jakaś taka chińska dzielnica czy cóś). Chcemy wrócić ale bez samochodu i mieszkając w centrum, dramat z parkowaniem albo mocno kasują od godziny

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Przeczytałem wszystko... trochę namieszaliście mi Jestem w miare przekonany w okolice Szczawnicy sie wybrać bo są 2 zamki do zwiedzenia (czorsztyn, niedzice) i jeszcze troche innych atrakcji no i nie calkiem daleko do slowackiego raju Albo druga wersja Szklarska poręba w sumie miedzy tymi 2ma opcjami chyba się będe musial zdecydować... jeszcze mam dużo czasu ale nie chce rezerwować do przodu gdyż musze wpierw obronić magistra no i dziewczyna ma jakas poprawke wrześniowa i dopiero później moge sie wybrać... a nie wiem do kiedy zdąże z obrona wiec chyba wyjade na ostatnia chwile i będę szukał czegoś na szybko... albo z tydz wczesniej bede wiedzial czy i kiedy bede mogl jechac... Mam nadzieje, że wypali.. Jeśli bym mógł prosić to ktoś pisał o Ormian w Hrabuscicach jakis link do tego hotelu. Pozdrawiam wszystkich dzieki za propozycje
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Uprawnienia umieszczania postów