wygogluj : wirtualna praga w noclegach szukaj hotel strzkow albo akademik strizkow..
nocleg ok 60zł za osobę, fakt ze pokoje poźny albo wczesny gierek ale nie o wanne z jakuzzy tu chodzi.. byłem z dziewczyną na 5 dni, wzieliśmy 12000 koron czeskich, do tego paliwo, i parę stów zł, ale można płacic kartą, zaleznie od banku czasami wychodzi jak Byś kupował w banku bez prowizji itd.. wymiana zł na korony wypada boleśniej.. wybierając ten akademik Masz stację metra pod nosem, wystarczy przejsc ulicę.. wjeżdzajac do czech Kup winete, bo Możesz później bardzo słono zapłacic..Metro ok, nigdy nie czekalismy dłużej jak pięc minut, sprawnie i naprawde wygodne, wiele widziałem .. warto było..z jedzeniem to jak Wolisz, Można przeżyc żywiąc sie w sklepie, położonym w pobliżu, a objady to od 100-150 koron od łebka, do tego piwo 30-50kr, zalezy od knajpy, napiwki wliczone do rachunku, a i lepiej pic piwo- cola 0,33 wychodzi czasami drożej..polecam także zoo, i wszystkie znane zabytki, uliczki itd.. Warto się włóczyc, wiele można zobaczyc.. polecam.. wydałem kasę, zamieniłem złotówki, i dwa razy płaciliśmy kartą, warto było, piwo, jedzonko itd..