Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To uwaga do Administratora nie Moderatora. Jak nie znasz różnicy to się nie wychylaj.
Pozwól panie Użytkowniku, że przytoczę Ci jeden z punktów Regulaminu (a dokładniej Zasad Porządkowych):Pozwól też, Panie Moderatorze, że przytoczę Ci jeden z punktów regulaminu na który tak często się powołujesz:
6. Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości).
Przyznasz sobie jakiegoś karniaka?
http://canon-board.info/announcement.php?f=17&a=3
"Administrator oraz moderatorzy mają prawo ostrzegać w przypadku naruszenia ww. zasad lub netykiety"
Ale to kolejny przykład jaki mundry potrafi być Użytkownik z siedmioma ostrzeżeniami na koncie... nadal Ci mało?
Tak, Vitez, zbanuj mnie bo śmiałem Ci wytknąć niegrzeczne zachowanie. Ogarnij się człowieku, jesteś moderatorem a nie kapralem, a to nie wojsko tylko forum. Rozsądny człowiek na Twoim miejscu poprawił by błąd i wysłał PMa, Ty się pośmiałeś, i fajnie, szkoda tylko że jak ja się pośmiałem również, dostałem kartkę. Wiem że pisząc tutaj trzeba tolerować Twój sposób bycia, ale nic za wszelką cenę, chcesz, dawaj bana, Ty się ośmieszysz, mnie nie musi tu być.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To chyba po tym redbulu ciśnienie się podniosło. A polm wspominał aby mierzyć. Proponuję dać spokój z pyskówkami i powrócić do tematu zdjęć. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jeżeli o mnie chodzi to chętnie, nie ja to zacząłem. Kartka niech zostanie dla potomności, warto się chyba dowiedzieć że cytując moderatorowi regulamin człowiek staje się trolem.![]()
Jak w przedszkolu. Nie ważne kto zaczął a kto pierwszy się ukłoni i wypowie jedno z czarodziejskich słów. Chyba prościej?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
<pank się kłania> abrakadabra.
LOL
Daj spokój Piotr, Vitez taki był kiedy ja tu zaczynałem więc chyba 5 lat temu.
Myślisz że się zmienił pod wpływem jednego Twojego posta??
Tylko wtedy wszyscy z niego polewali w wątkach a teraz ma władzęwięc tylko kilku zostało.
Najlepsze jest to że fotograficznie prezentuje poziom kreta na Żuławach ale za to moderator klasa... i orty sprawdza :P
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC