Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Odbiór zdjęć z mojej strony jest taki, że niektóre przez zbyt mocną i niedokładną lokalną obróbkę wyglądają jak wycinanki. Nie ma delikatności, wszystko takie wysokokontrastowe, głębokie czernie, mało jasnych tonów, zabawy GO. Chyba nie bez powodu ten wpis do bloga pozyskał numer 404...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Odbiór zdjęć z mojej strony jest taki, że niektóre przez zbyt mocną i niedokładną lokalną obróbkę wyglądają jak wycinanki. Nie ma delikatności, wszystko takie wysokokontrastowe, głębokie czernie, mało jasnych tonów, zabawy GO. Chyba nie bez powodu ten wpis do bloga pozyskał numer 404...
    Micles, moje zdjęcia generalnie mają podbity kontrast i głębokie cienie, ale zabawy z GO jest sporo, coś zmyślasz. Taki mam styl obróbki, poprzedni ślub był obrabiany w ten sam sposób. Jak szukasz delikatności to nie u mnie. Tu może być minimalnie ciemniej na weselu bo sala była ciężka ale styl ten sam.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów