Ale się czepiacie, przecież pisałem że też mam takie zdjęcia. Pokazałem je tylko dla tego że są częścią większej sesji.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A czego się spodziewałeś, świętej inkwizycji?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To prawda, nie mąćcie.
Pank, jakbyś na to nie patrzył, to prawda jest taka,że zabiłeś klimat tego miejsca - mówię o bilardzie.
Ja rozumiem, że masz taki styl, ale te wszystkie lampy na bilardzie to chyba jednak przesada.... i jeszcze ten przepalony sufit.....
ktoś mądry powiedział kiedyś że światło sztuczne powinno symulować naturalne......
ktoś inny że światło jest dobre jak ma się wrażenie że świeci z jednego kierunku, a u Ciebie na bilardzie są przede wszystkim LAMPY LAMPY i LAMPY.