Strona 135 z 228 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145185 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 341 do 1 350 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Tam gdzie bilard waliłem jedną studyjną z dishem i plastrem w parę i stół z lewej, drugą z sofboxem z prawej, trzecią z wrotami i plastrem dałem kontrę z tyłu, to ją widać na suficie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Tam gdzie bilard waliłem jedną studyjną z dishem i plastrem w parę i stół z lewej, drugą z sofboxem z prawej, trzecią z wrotami i plastrem dałem kontrę z tyłu, to ją widać na suficie.
    ciekawe jak by to było tylko z zastanym na wysokim iso....

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ciekawe jak by to było tylko z zastanym na wysokim iso....
    ...jowo.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

masz jakiegoś tragarza do tego stafu, tych lamp ?

od razu mnie się miś przypomniał jak Irena Ochódzka (?) przechodziła obok, z tragarzami..

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jasne. Asystent dźwiga. Z tym że tu była specyficzna sytuacja bo plener wewnątrz w jednym hotelu, to wziąłem studyjne graty, normalnie nosi torbę i statyw z softboxem.

Domyślnie

ale tamtych schodów nie doświetlałeś chyba ? tych schodów z poprzedniego pleneru?

Początki nałogu

Domyślnie

A kto tu ostatnio mowil, ze bilard to temat oklepany?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ale tamtych schodów nie doświetlałeś chyba ? tych schodów z poprzedniego pleneru?
    Doświetlałem, właśnie owym softboxem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Misiek87 Zobacz posta
    To ja, pamiętam. Mówiłem też że sam mam takie zdjęcia
    Ostatnio edytowane przez pank ; 23-06-2010 o 23:25 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

tak się zastanawiam na ile można sobie pozwolić nie doświetlać w takich sytuacjach jak tamte schody.....
    jak robiłem ostatnio parę w wielkiej opuszczonej fabryce to bez lamp żadnych, niskie iso i można było ich "wyciągnąć" na kompie....
    ciekaw jestem czy dużo jest ślubniaków którzy w ogóle nie błyskają w plenerze...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Misiek87 Zobacz posta
    żaden temat nie jest oklepany, tylko trzeba go dobrze zrobić, hehe :-)
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 23-06-2010 o 23:30 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeżeli chodzi o zdjęcia kreowane to zdecydowanie wolę mieć kontrolę nad światłem niż jej nie mieć. Przy okazji bardzo lubię mieszać błyskowe z zastanym.

Strona 135 z 228 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145185 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów