Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Przy tym kadrowaniu sterczące z głów pręty są problemem, na oryginalnym zdjęciu tego nie widać, plan jest szerszy, rur jest więcej. Z resztą, autobus ma to do siebie że są w nim rury, całkiem sporo. Więc, podsumowując, kiepsko po prostu skadrowałeś. Czepianie się baniek to może nieco mniejszy poziom abstrakcji niż czepianie się strony w którą jedzie dżip na rekonstrukcji, ale jakoś tak to wygląda że macie z Miclesem niepisany konkurs na najbardziej bzdurny komentarz.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Przy tym kadrowaniu sterczące z głów pręty są problemem, na oryginalnym zdjęciu tego nie widać, plan jest szerszy, rur jest więcej. Z resztą, autobus ma to do siebie że są w nim rury, całkiem sporo. Więc, podsumowując, kiepsko po prostu skadrowałeś. Czepianie się baniek to może nieco mniejszy poziom abstrakcji niż czepianie się strony w którą jedzie dżip na rekonstrukcji, ale jakoś tak to wygląda że macie z Miclesem niepisany konkurs na najbardziej bzdurny komentarz.

Błąd to błąd i to bez względu na to czy popełniono go w autobusie, statku podwodnym czy w lesie. Misie zdaje, że po prostu nie kontrolujesz tego co się dzieje w kadrze. Przykładem niech będzie zdjęcie 102 i wyrastające z głowy „coś” Tu miejsca miałeś dość i już nie pomoże żadne usprawiedliwienie w stylu nadmiaru rur. Kierunek jazdy dżipa na zdjęciach miclesa to wyższa szkoła jazdy. Jeśli zadasz w stosownym wątku odpowiednie pytanie to się okaże, że ogarniając umysłem jakiś złożony temat zaczniesz powoli zmieniać zdanie co do własnych wypowiedzi również.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów