Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Powiedz to Panu Vincentowi.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Dobry przykład. Popatrz jak wyglądają dziurki od nosa i ucho. Jaka jest perspektywa i gdzie podąża linia wzroku. Popatrz na proporcje pomiędzy głową a resztą. A potem popatrz na zdjęcie, które zrobiłeś.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Dobry przykład. Popatrz jak wyglądają dziurki od nosa i ucho. Jaka jest perspektywa i gdzie podąża linia wzroku. Popatrz na proporcje pomiędzy głową a resztą. A potem popatrz na zdjęcie, które zrobiłeś.
    Faktycznie, moje zdjęcie nie jest identyczne, broda jest wyżej, i nadal jakoś nie rozumiem co w tym niewłaściwego?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Popatrz na zdjęcie inaczej. Nie patrz, że broda jest wyżej tylko zastanów się czy czasem nie jest za wysoko? Potem się zastanów co by było jak by modelka patrzyła na wprost. Zmieniłby się odbiór zdjęcia czy nie? Zyskałoby czy straciło?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta

Powiedz to Panu Vincentowi.
    ale przeciez zdjecie/obraz ten nie oddaj wiernie proporcji/perspektywy , wiec jaki z niego przyklad ?
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów