Strona 76 z 225 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie miał bym problemu żeby zwrócić uwagę na makijaż z tym że niewiele już da się zrobić podczas sesji w parku. Przybory zostały w domu. Inna sprawa, IMHO w fotografii ślubnej to nie fotograf jest kreatorem wizerunku, para dostarcza się sama jako "produkt" i zadaniem fotografa jest sfotografować to co dostał jak najlepiej, tak jak nie mam wpływu na to w jakiej sukience Panna Młoda pójdzie do ślubu, tak samo jest z makijażem. Mogę się tylko starać ew. mankamenty fotografować tak żeby nie rzucały się w oczy. Poza tym, akurat w tym konkretnym przypadku makijaż mi nie przeszkadza.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 11-02-2010 o 12:14
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

Np. powstrzymać się od wypisywania bzdur.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Znów się irytujesz. Zamieściłeś jedno jako takie zdjęcie a potem każde następne po równi pochyłej jedzie w dół w stronę tak zwanych gniotów. Popatrz sobie na nie i poczytaj uważnie inne posty. I jeśli jesteś w stanie ogarnąć to rozumem to może wyciągniesz jakieś wnioski na przyszłość. A tak tylko złość urodzie szkodzi.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany

Domyślnie

Ja proponuję Battle-chyba wiem kto wygra

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sergiusz, nie irytuję się, natomiast zdanie o twoich partyzanckich zagrywkach typu "wpadam, rzucam błotem i wypadam" mam wyrobione. Twierdzisz że moje zdjęcia to gnioty, ok, ale dopóki nie napiszesz dla czego to dla mnie jest tak jakbyś w ogóle nie pisał i niespecjalnie mnie to interesuje.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zgadzam się z obiema stronami kłótni. (Sergiusza "staczanie się po pochyłej" i panka "wpadam i wypadam")

Miasto
    wawa

Domyślnie

Czytam, czytam, tylko że częściej zdarzają Ci się takie:
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Tragedia. Źle skadrowane, źle świecone, nieostre a do tego fotograf w okularach to znaczy jego odbicie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    To pozwolę sobie jeszcze odrobinę się stoczyć.
    255.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 12-02-2010 o 01:24 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pretendujesz do roli zawodowca więc posługuję się w Twoim wątku slangiem z kół zbliżonych do zawodowców. Jeśli nie kminisz to mogę ci wyłożyć jak amatorowi...

Na ostatnim na głowie tej pani coś tak wygląda jakby gołąb narobił. To jedne białe większe tak wygląda.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta

Na ostatnim na głowie tej pani coś tak wygląda jakby gołąb narobił. To jedne białe większe tak wygląda.
    I tu muszę się zgodzić, bardzo przyciąga swoją uwagę to coś, co jest niewątpliwie śniegiem, ale...

pank - kurczę, PS używasz dosyć często, ale tym razem nie bardzo.
    W tym ostatnim zdjęciu te podrasowane usta są jeszcze bardziej widoczne - kilka sekund w PS i już będą wyglądały naturalniej.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ja tam widzę śnieg ale widocznie się nie znam.

Strona 76 z 225 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów