malarskość z malarstwem ma tyle wspólnego co księzyc z księzycówką))
gdyby ktos nie wiedział:
księzycówka popularna ongis nazwa bimbru...od pędzenia go w swietle księzyca))
i to by było na tyle.
malarskość z malarstwem ma tyle wspólnego co księzyc z księzycówką))
gdyby ktos nie wiedział:
księzycówka popularna ongis nazwa bimbru...od pędzenia go w swietle księzyca))
i to by było na tyle.
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Moim skromnym zdaniem tu nie chodzi o sugerowanie tytułem. Na ten przykład: Pocałunek to pocałunek. Może być z lub bez i na milion innych sposobów. Ale jak napiszesz Klimt to wiadomo o co biega. Vermeer nie był płodnym malarzem i chyba poza tym jednym obrazkiem nie jest za specjalnie znany. Dlatego dziewczyna z perłą dla wielu nic nie znaczy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Tym którzy obrazu nie znają nie ma sensu wyjaśniać a dla tych którzy znają będzie to oczywiste. Z resztą, gdyby moją intencją było zrobić zdjęcie inspirowane obrazem Vermeera na pewno bym to zaznaczył wyraźniej, w tym przypadku chodziło bardziej o efekt obrazu olejnego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nowy temat, zimowy plenerek.
248.
No, szacun. Szkoda uciętej stopy. Ale po co ten pies, to nie wiem... Jego czerwona obroża za bardzo przyciąga uwagę![]()
Pies też brał udział w sesji. Szacun że zauważyłeś czerwoną obrożę.
juz pisalem - dla mnie az za ostro![]()
niesamowite. nic zlego nie powiem![]()
I to jest malarskie zdjęcie. Grudy śniegu wyglądają jak nałożone szpachlą przez co jest złudzenie trójwymiarowości. Pies nadaje pewnej tajemniczości zdjęciu i jest niezbędny tak samo jak bajkowa prawa strona zdjęcia. Stopy nie szkoda przerysowana dopiero by odwracała uwagę. Aż miło popatrzeć.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.