Sporo piasku się przesypało od publikacji foty nr 106.
Zostało jeszcze około 100 nowszych fotek...+ ich ustawienia:rolleyes:
Sporo piasku się przesypało od publikacji foty nr 106.
Zostało jeszcze około 100 nowszych fotek...+ ich ustawienia:rolleyes:
O co wojna skoro w ACR nic nie robisz ??
Wartości barw które podałem są zawsze zero po wczytaniu rawa.
Te warsztaty dla mnie to nie kwestia kasy tak jak i dla ciebie bo chętnie się nimi dzielisz
Skoro to nie tajemnica to pisz tutki pod każdym zdjęciem - wszyscy na CB się ucieszą .
Dalej nie rozumiem o co Ci biega. Podejrzałeś gdzieś jakie ustawienia miała wywoływaczka? Gratuluję. No to teraz do roboty, trzaskaj gotowce i chwal się. A ja po raz już nie wiem który poproszę żebyś łaskawie wyjaśnił po co zaszczyciłeś mnie swoją obecnością w tym wątku. Jeżeli nie masz ochoty to wolał bym żebyś już przestał robić OT.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
klocuszek21, zmień lepiej u siebie stronę startową bo Cię nie wpuszczą do FP na FRŚ ;-)
A co jest nie tak z jego stroną startową?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie pasuje do reszty IMHO ale nie ja to napisałem jako pierwszy![]()
chociaz jakas rozrywka na wieczor ;]
no comment...
Klocek, zgadnij to:
210.
Mi wystarczy że "zgadnę" 209 pozostałych zdjęć![]()
210 - jakoś nie czuję tego klimatu, wolę zdecydowanie to z fisza przez krzesło.