Czym pachną te choinki?
Czym pachną te choinki?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
teraz już niczym
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Twoje plenery są na prawdę fajne ,jak by kto ich nie nazywał mi się podobają,dla mnie fotografia ma być ucieczką od rzeczywistości a Twoje plenery dokładnie takie są trochę magiczne i nie rzeczywiste.Też fajne jest to że z tak nie fajnego miejsca jak np. plac budowy potrafisz wyciągnąć coś fajnego. Więc moje szczere gratulacje za kreatywność i czekam na więcej
Jeśli to nie jest tajemnicą w jaki sposób doświetlasz plenery??
Pozdrawiam!
Canon 5d mk I ->Canon 5D mk II + Canon EF 50mm f/1.4 + Canon 70-200mm f/2.8 + Halios 85mm f/1.5 http://www.facebook.com/pages/Shantae/420466737998507
Piotr, mam z Tobą taki problem, że ilekroć oglądam Twoje zdjęcia, obiecuję sobie, że schowam aparat do szafy i pójdę zrobić coś pożytecznego. Uwierz mi jednak, w moim przypadku to "złożenie broni" nie jest frustrujące. To co widzę u Ciebie zaskakuje mnie zawsze (in plus). Talent, pasja i wyobraźnia, a przy tym niepospolita, pozytywna energia + fotograficzne oko - wszystko to jest w Twoich zdjęciach.
Zadałem sobie trud podążania za wątkiem, a przy tym dla zbudowania szerszego "środowiskowego" obrazu, przejrzałem autorskie strony Twoich oponentów. Zazdroszczę pewności siebie, dociekliwości, zapędów badacza śladów badpixeli. Jest mi żal forumowych współbraci i nie mogę uwierzyć, że zdjęcia "mądrali" są nawet gorsze od moich. Fotoknyt jest przynajmniej autentyczny i konsekwentny w tym co robi, to taki "miś na miarę naszych możliwości", są starania szczere do bólu i za to szacunek z mojej strony.
Widziałem Twoje prace dla Vogue'a ( piękne, czyste, subtelne, popełnione tilt-shiftami ); aż dziw, że człowiek tej wrażliwości podejmuje się trudnej, nierzadko niewdzięcznej aktywności ślubno-weselnej. Szkoda Ciebie na to forum, niczego nowego się tu nie nauczysz.
Przedświątecznie trochę, ale życzę Ci wielu wspaniałych fotograficznych przygód, nieustającego rozwoju talentu i nowych inspiracji !
I co ? Pisałem, że mam kłopot..., bo jednak te piękne obrazy inspirują. Będę kończył, bo chyba pora na powrót zajrzeć do szafy.
Najlepsze życzenia dla Pana Prezesa !
5D + (50):1.4 + (85):1.8 + 580II