Się obrobią to będą![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ostatnie dwa fajne. Tyle, że czy ten pan młody od łopaty jest leworęczny?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Te sa zajebiaszcze, malarskie. Gratulejszyn.
Dięksejszyn![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
425, 426 bardzo na tak tylko nie wiem dlaczego ale na 426 przeszkadza mi ta żółta plama :P
425, 426 - świetne, fajnie musi to wyglądać wydrukowane i powieszone w jakimś wnętrzu.
Robiłeś z tego zwykłe odbitki ( papier ) czy jakieś wydruki na płótnie ?
No naprawdę fajne!
Dobrze może się prezentować bez tej cyfrowej ramki, drukowane na płótnie i włożone w taka ramę ale prawdziwą![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Dzięki. Wstępnie właśnie taka jest koncepcja żeby to na płótnie wydrukować.